folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Samsung I9300 Galaxy Sııı Mavi Satılık

Samsung I9300 Galaxy Sııı Mavi Satılık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Konu ID: 166187
    Konuyu Acan : YasamaK
    Konu Başlığı : SAMSUNG I9300 GALAXY SIII MAVİ SATILIK 0 ÜRÜN
    Silinme Sebebi : başlık 

Bir konu daha açtım admin yada mod arkadaş başlığı beğenmemiş düzeltmeyi denemeden silmiş sağolsun sırf bunun yüzünden bu formdan uzak kalmak istiyorum 2 dakka girip hemen çıkıyorum ila 2 ci konuyu açtırtacak bize hadi açtım umarım beğenirsiniz konun başlığını :) silmesiniz.

Bugün evkurdan 1800tl ye Samsung ı9300 Galaxy sııı mavi aldım satıyorum kutusun da 0 paket için de isteyen varsa 1300tl ve 1400 tl düşüniyorum fiyatı istanbulda elden teslim edilir.

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Bi hocam var benm o ariyordu alabliriz fakat evkur taksitlerini odemezsen cihazi kilitliyor diye duymustum bana bunu taahhut edebilirmisin hocam

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

evkurdan uzak durun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Bi hocam var benm o ariyordu alabliriz fakat evkur taksitlerini odemezsen cihazi kilitliyor diye duymustum bana bunu taahhut edebilirmisin hocam

kardeş borcu benim sıkıntı yok gider noter moter neresi ise imza atarız yani...

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 935 Toplam Mesaj: 4