Samsung İnternet Tv Mobil Ap Baglantisi Yapilabilr Mi?
-
Beyler samsung c7000 tv var internet tv ozellikli ona bi wifi adaptoru alsam.samsung galaxy tabimda mobile ap ozelligiyle vodafone hattimdaki internetimi telefonu modem olarak kullanip bilgisayarlardan baglanabiliyorum.acaba tv de mobile api ag olarak gorup tvyi internete bu sekilde baglayabilirmiyim.dusuncesi olan?
-
Hocam az daha yalın anlatabilir misin? Samsung'dan bir arkadaşıma soracağım.
-
Galaxy tab telefonumu içerisindeki vodafone hattım ile modem olarak kullanabiliyorum (Pcde wireless ağları arasında gözüküyor bildiğin kendi adıyla,internete diğer pclerde baglanabiliyorum). Şimdi ben samsung tvye uyumlu wifi adaptörü alsam bu aga baglanıp internet tv ozelliğini kullanabilirmiyim?
-
Yani Tab'i modem olarak kullanıp Samsung Tv ile uyumlu wifi bağdaştırıcı ile internete bağlanmak istiyorsun.
Böyle sordum evet yapabilir dedi.
-
internet tvin evdeki wifi modemini görmüyormu ?
-
evet hocam aynen. çok teşekkür ederim hızır gibi yetiştin derdime :)
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------
internet tvin evdeki wifi modemini görmüyormu ?
-----------------------------tamam hocam sorunn kalmadı. wifi adaptörü alacaktımda samsungun.olup olmayacağını garantiye alayım dedim.
-
tmm :) keyfini çıkar bende dün bizim samsung led tv nin allshare özelliği olduğunu keşfettim :) kullanım klavuzu vs. yerlerde yazmıyordu ama kimsede allshareli telefon yok :)
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------
tmm :) keyfini çıkar bende dün bizim samsung led tv nin allshare özelliği olduğunu keşfettim :) kullanım klavuzu vs. yerlerde yazmıyordu ama kimsede allshareli telefon yok :)
-----------------------------ben şimdi tv tel pc 3 lümü ağa bağlayacam adaptör gelsin de güzel bi özellik :)