Samsung L700 Bilgi Mesajı Sesi
-
Merhabalar,
Müridler şimdi L700 tel'i olan bilir zaten mesaj atınca "Information" penceresi çıkarak bilgi yazısı geliyor, ya da facebook'a girince orda kullandığınız Kb vs. bilgileri yer alıyor fakat telefon sessiz de olsa dahi ses çıkartıyor...
Bu sesi kapatmak için nette araştırdım çok fakat sonuç yok...
Bir arkadaşım *# li bi şifre ile sistem menüsünden bir ayarları var dedi fakat bilmiyorum o tür ayarları bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim... Sinir bozucu bi ses... =|
-
Yardım edecek kimse yok mu arkadaşlar..? =|
-
Hocam o aletten bende var. Aynen bende ilk aldığımda o lanet ses ayarlarını yapamamıştım. Aşağıdakiler benim telefonun ayarları
Telefon Profillerine girdikten sonra;
Normal: bu ayarda sadece gelen mesajda ve aramada ses gelir.
arama uyarı tipi: titreşim
sesli arama zil sesi: Samsung bilmem ne.
zil sesi düzeyi: 7
mesaj uyarı türü: Titreşim
Mesaj uyarı sesi: mesaj sesi 1
mesaj uyarı tekrarı: tek
uyarı sesi seviyesi:7
tuş sesi: zaylafon
açılma türü: sessiz
kapanma türü: melodi
Sessiz: bu ayarda da hiç ses çıkmaz.
arama uyarı tipi: sessiz
mesaj uyarı türü: sessiz
mesaj uyarı tekrarı: Tek
açılma türü: Sessiz
kapanma türü: Sessiz
-
Yok hocam aynen devam... =|
-
bendede c5510 var oda aynı hocam.
ben baya aramıştm zamanında ama çözüm bulan yok
-
Acaba bu ses yükseltme şifrelerinden falan bilgi sesini kapatamayız mı ? =|
-
bu sesten kurtulmak için kalan kontör yazısını iptal ediyoruz bunuda IPTAL yazıp 2142 gönderirsek kontör miktarı ekrana gelmez eğer gelmesini istiyorsak AKTİF yazıp 2142 gönderirsek geri aktif olur. (Bu mesaj ücretsizdir ve bu değişimi günde 3 kere yapabiliyoruz.)
-
hocam kodlarla girilen ayar bölümü var oraları fln baya kurcaladım bişey çıkmadı
c5510 da kod *#0002*28346# burdan # ye basarak üst menülerre çıkıp ayar yapabiliyosun
l700 deki kod farklı olabilir netten abulabilirsin
-
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------
bu sesten kurtulmak için kalan kontör yazısını iptal ediyoruz bunuda IPTAL yazıp 2142 gönderirsek kontör miktarı ekrana gelmez eğer gelmesini istiyorsak AKTİF yazıp 2142 gönderirsek geri aktif olur. (Bu mesaj ücretsizdir ve bu değişimi günde 3 kere yapabiliyoruz.)
-----------------------------Hocam bunu biliyorumda ben tel'den ayar yapmak istiyorum. =|
kukunku bunu yazdı:
-----------------------------
hocam kodlarla girilen ayar bölümü var oraları fln baya kurcaladım bişey çıkmadı
c5510 da kod *#0002*28346# burdan # ye basarak üst menülerre çıkıp ayar yapabiliyosun
l700 deki kod farklı olabilir netten abulabilirsin
-----------------------------Hocam o menüye geldikten sonra bilgi mesajı sesini bulmakta var =|O menüye girdimde bir sürü ayar var... -
Hocam o telefon bendede var öyle nalet bi telefon bulamazsın piyasada bozulmadan sat o telefonu benim tavsiyem en ufak bir arızada ömrü bitiyo o telefonun