folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Samsung Laptop Harddisk Önerisi

Samsung Laptop Harddisk Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

An itibariyle ST500LM012 model numaralı harddiskim mefta oldu. Fiyatına baktığımda 120-130 lira aralığında diyor. Yalnız harddiskte zaten performans olarak memnun değildim. Sizlerden isteğim çok yüksek fiyatlara çıkmadan önerebileceğiniz performans açısından yüksek bir harddisk var mıdır?

Not: Konu biraz acil çünkü harddisksiz bilgisayar hiçbir şeye benzemiyor :(

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Paraya kıy ssd al.. dvdrom yerini sök oraya normal hdd tak.. hız neymiş gör.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    yunusdogan bunu yazdı

Paraya kıy ssd al.. dvdrom yerini sök oraya normal hdd tak.. hız neymiş gör.

Hocam işte bu aralar parasal durumlarda sıkıntı var. Yoksa alırdım ssd de, o kadar fazla para çıkamam gibi.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

2.5" larda nasıl bilmem ama 3.5"luk western digital harici diskimden memnunum.

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/25-320gb-sata-20-32mb-cache-7200rpm-notebook-disk-13318.html

yada az birşey daha çıkarsan, 60 lıkda olsa SSD al. en iyi hdd nin ağzına eder.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 842 Toplam Mesaj: 5