Samsung Laptop Kullanan Arkadaşlar Lap Top Alacam Yorumlarınız
-
arkadalar samsung lap top alacağı sizce almalıyım
http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1271.0010#tablar
burdada link attım bekliyorum arkadaşlar :)
-
samsung servisi cok salak icinde gelen vistayı formatladım part sildim sonra xp yukledim performansında tuhaf bir dusukluk oldu servisine goturdum xp kurdugun için part ucmus dediler ben kendim sildim dedim garanti dısı kaldı deyip kesitirip attılar sonra noterden uyarı gonderdim 1 kereye massus yaparız deyip gene garanti dısı bıraktılar aq salaklarını nerden bulmuşlarsa koymuşlarsa oraya haa birde calcenterında onur diye biri calışıyor pc hakkında hiç bir fikri yok :S sakın ALMA dostum bir sorun cıkarsa paranla dışarda kendin yaptırırmak zorunda kalabilirsin !!
-
bende r510un 04tr si var. ben gayet memnunum. bir ayı geçti alalı bi sorunla karşılaşmadım. tavsiye ederim.
-
tutulmuor samsung
-
T5800 var 2mb cache var,T9600 larla 6m Cache geliyor.
İşlemci eski yani,T8100 üzeri 45nm bir işlemcili bilgisayar almanı tavsiye ederim.Centrino2 işlemcili toshiba 15b yada Lenovo bir pc öneririm.
Eğer Samsung'un iyi işlemcili pc modeli varsa onlarıda tercih edebilirsin. -
samsung sağlamdır :) ama antikkynin dedigi gibi lenovo şiddetle tavsiye eederim cunkı IBM e ait :) kullanmadan kımse bılemez.. samsung a çamurda atmayın :D ama dedıgım gibi lenovo .. al sorun yaşatmaz.
-
IBM lenovo'ya ait hoca,Lenovo firması IBM'in pc departmanını satın aldı,tam tersi yani:)
Toplam Hit: 3130 Toplam Mesaj: 7