Samsung M52 5G Panel Degisimi
-
-
Orijinali zaten 5.500 TL. Bence orijinal taktır.
https://www.samsung.com/tr/support/ekran-degisimi-fiyat-bilgisi -
mkyb bunu yazdı
Orijinali zaten 5.500 TL. Bence orijinal taktır.
https://www.samsung.com/tr/support/ekran-degisimi-fiyat-bilgisiYedek tel lazim iste hocam onu bulsam eyw valla bu kadar az fiyat farki olacagini sanmiyordum.
-
Samsung servisleri genelde ellerinde parça varsa 1-2 saate hazır olur gelip alın diyor. Uzun sürerse yedek telefon veriyorlar merak etme onu.
-
oled ekran istersen $55 a yapılabilir çıtalı
-
hocam ekran değişimi 1-2 saat sürüyor gözünü sevim.
kendim 2 sene teknik serviste çalıştım (tablet telefon)bişi bozulunca yine gidip servise veriyorum en ufak hatanda cihazı pert edeceksin açarken kapatirken ne gerek var bu strese
-
ReyiZ bunu yazdı
Hanımdada m52 var onun telefonundada böyle yeşil mor çizgiler çıkmıştı demekki kronikmiş. Serviste yaptırdım 1-2 saatte teslim etmişlerdi yanlışda hatırlamıyorsam 5 bin civarı bir rakama yaptırmıştım. 1 yıla yakın olmuştur. Dandik yan sanayi bişeye 4-5bin vereceğine eğer telefonundan memnunsan orijinaline 6-7 ver daha iyi.
-
Samsung TR'ye ne zaman işim düşse ben memnun kaldım. Adamlar mallarının arkasında. Müşteri hatası olan sorunlarda bile fiyatları piyasa fiyatı. Gidipte çakal telefoncularda Çin malı noname markasız parça taktırmaktansa Samsung'a yaptırırım. Hem bilirim orjinal parça kullandılar hemde içinden parça çalmadılar. Birde şöyle düşünün telefoncu esnafına yaptırdınız ve telefonun içini açarken telefonu pert etti ? Sizce zararınızı karşılar mı ? Hiç sanmıyorum.
-
oliWeR bunu yazdıReyiZ bunu yazdı
Hanımdada m52 var onun telefonundada böyle yeşil mor çizgiler çıkmıştı demekki kronikmiş. Serviste yaptırdım 1-2 saatte teslim etmişlerdi yanlışda hatırlamıyorsam 5 bin civarı bir rakama yaptırmıştım. 1 yıla yakın olmuştur. Dandik yan sanayi bişeye 4-5bin vereceğine eğer telefonundan memnunsan orijinaline 6-7 ver daha iyi.
bende de m31 vardı 4 sene önce benimkinde de mor leke oluşmuştu servise yolladım orjinal ekran değiştirip anneme verdim sapasağlam hala kullanıyor.