Samsung M620 Sorunu
-
öncelikle ben böle aptal bi telefon görmedim çok salakça şeyleri var ama beni rahatsız eden en büyük şey şu
telefona kilit koyuyorum yani menulere mesajlara kimse girmesib diye ama salaklar telefona öle bi tuş koymuşki ; müzik kısayol tusu ona basınca şifre sormuyor ve müzik player acılıor sonra geri basınca hopp menudesin ne yaparsan yap acaba bu sorunla karşılaşıp aşmış arkadaşlar varmı?
not sakın tuşu sök at demeyin :D -

o aptal tuş c tuşunun hemen solundaki tuşdur -
bendede vardı bundan 2 ayda sattım zararına...
-
yok ben satmyı düşünmüyorum ince hafif ucuz kullanıslı olması bana yeter öle 10 mp kamera wifi istemiom sadece ufak tefek sorunları var onlarıda gideririsem tam olur..
sitesindede update felan göremedim -
kanka 50 tel değiştirdim en memnun kaldığım telefon bende gördüm şimdi o yazılım hatasını. ama bence vazgeçme samsungla irtibata geç halledilir. ayrıca eğer seçeneklerden mesaj ve dosya için şifre istersen mesajlara giremiyorlar hafıza kartına ulaşamıyorlar. oraya depola şimdilik sen bunu bildirdikten sonrada bi yama çıkar herhal
-
minervalim valla hiç giremesinler telofona rehbere felan onu istiorum ama arıyım bi samsungu bakayım ne dicekler
-
ne dediler :D
-
samsung şuan piyasadaki en kalite telefonları yapıyor ama arada sırada böyle olabilir tabi işletim sistemi / donanım çakışması :/
örn farklar
nokia= tam bir pazarlama stratejisi uzmanı 3mp yi satar sora 4 uçikarir
ki
samsung daha kullanıcı dostu şuan d900i kullanıyorum 2senelik telefon hala taş gibi hala her işimi görüyor ama
dokunmatiğe geçmek istiyorum samsung omnia da eksiklikler wardı şimdi omnia hd çıktı ama 1.400: ( çok pahali para biriktirirsem alıcam
samsung kolay bozulmaz malzemesi ve tasarımları her zaman nokia dan daha iyi SAMSUNGDAN VAZGEÇME FAN xD