folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Samsung Microsd Kartta Büyük İndirim

Samsung Microsd Kartta Büyük İndirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

Samsung’un yüksek hızda aktarım imkanı sunan suya dayanıklı microSD hafıza kartını Hepsiburada.com’un düzenlediği kampanya ile uygun fiyat alabilirsiniz.

Akıllı telefonların, tabletlerin, fotoğraf makinaların ve el konsollarının vazgeçilmez aksesuarları arasında microSD hafıza kartları yer alıyor. Piyasada çok fazla microSD hafıza kartı bulunsa da cihazın tam performans göstermesi ve verilerin daha hızlı okunup yazılması için yüksek hızda aktarım hızı sunan kartlar tercih edilmesi gerekiyor.

15-04/27/samsung-microsd-16gb-1430128060.jpg

Samsung’un suya dayanıklılığı ile dikkat çeken 6. Hız sınıfında yer alan microSD kartı Hepsiburada.com’un Günün Teklifikampanyası ile çok uygun fiyata satılıyor. 24 MB/s’e kadar aktarım hızı sunan 16 GB boyutundaki microSDHC hafıza kartı 40 TL yerine kısa bir süreliğine 16 TL’ye satılıyor.

SD adaptör aksesuarı ile satışa sunulan Samsung 16GB MicroSD Class 6 hafıza kartının stoklarla sınırlı olduğunu belirtelim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hocam gönderdiğin bağlantıyı kontrol ettin mi acaba? 40 TL gözüküyor.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

Haberi okuduğumda ve siteye eklediğim de indirim vardı. Konuda belirtildiği gibi kısa süreli olduğu için bitmiş sanırım. Kliksa üzerinden ürünü söylemiş olduğum fiyattan satın alabilirsiniz. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

Konu için bilgilendirme ve yardımcı olduğun için teşekkürler. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

geçen A101 kampanya yapmıştı. Toshiba 16 gb 40 MB/s ' e kadar yazma hızı olan kartları 19,90 a vermişti. aldım bir tane.

Kıyaslayınca iyi yapmışım diyorum :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

hepsiburada.com'da şu an aynı fiyat 16,90 hocalar.

imza.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/m/samsung-16gb-microsd-evo-class10-48mb-sn-hafiza-karti-mb-mp16da-tr-p-FTHFZSAMEVOMC16GB

Class10 16gb 19 tl.

Bunların kargosu ne kadar tutar acep

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı

4.56 TL imiş.

SkynetX tarafından 27/Nis/15 16:33 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

geçen A101 kampanya yapmıştı. Toshiba 16 gb 40 MB/s ' e kadar yazma hızı olan kartları 19,90 a vermişti. aldım bir tane.

Kıyaslayınca iyi yapmışım diyorum :)

A101 den aldığım sdcard ve usb lerde hiç sorunla karşılaşmadım. Iyisini yapmışsın. 

Toplam Hit: 1091 Toplam Mesaj: 10