Samsung Microsd Kartta Büyük İndirim
-
Samsung’un yüksek hızda aktarım imkanı sunan suya dayanıklı microSD hafıza kartını Hepsiburada.com’un düzenlediği kampanya ile uygun fiyat alabilirsiniz.
Akıllı telefonların, tabletlerin, fotoğraf makinaların ve el konsollarının vazgeçilmez aksesuarları arasında microSD hafıza kartları yer alıyor. Piyasada çok fazla microSD hafıza kartı bulunsa da cihazın tam performans göstermesi ve verilerin daha hızlı okunup yazılması için yüksek hızda aktarım hızı sunan kartlar tercih edilmesi gerekiyor.

Samsung’un suya dayanıklılığı ile dikkat çeken 6. Hız sınıfında yer alan microSD kartı Hepsiburada.com’un Günün Teklifikampanyası ile çok uygun fiyata satılıyor. 24 MB/s’e kadar aktarım hızı sunan 16 GB boyutundaki microSDHC hafıza kartı 40 TL yerine kısa bir süreliğine 16 TL’ye satılıyor.
SD adaptör aksesuarı ile satışa sunulan Samsung 16GB MicroSD Class 6 hafıza kartının stoklarla sınırlı olduğunu belirtelim.
-
Hocam gönderdiğin bağlantıyı kontrol ettin mi acaba? 40 TL gözüküyor.
-
edit: hizlial.com'da kargo ücretsiz
http://www.hizlial.com/samsung-16gb-class-6-microsdhc-kart-bellek-mb-ms16datr/10591333?pid=10614355
class 10 olanı 19.90 tl
http://www.hizlial.com/samsung-16gb-evo-class10-uhs-i-microsdhc-kart-bellek-mb-mp16datr/10591337
adeleks tarafından 27/Nis/15 18:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Haberi okuduğumda ve siteye eklediğim de indirim vardı. Konuda belirtildiği gibi kısa süreli olduğu için bitmiş sanırım. Kliksa üzerinden ürünü söylemiş olduğum fiyattan satın alabilirsiniz.
-
adeleks bunu yazdı
Konu için bilgilendirme ve yardımcı olduğun için teşekkürler.
-
geçen A101 kampanya yapmıştı. Toshiba 16 gb 40 MB/s ' e kadar yazma hızı olan kartları 19,90 a vermişti. aldım bir tane.
Kıyaslayınca iyi yapmışım diyorum :)
-
hepsiburada.com'da şu an aynı fiyat 16,90 hocalar.
-
Class10 16gb 19 tl.
Bunların kargosu ne kadar tutar acep
-
heza bunu yazdı
Class10 16gb 19 tl.
Bunların kargosu ne kadar tutar acep
4.56 TL imiş.
SkynetX tarafından 27/Nis/15 16:33 tarihinde düzenlenmiştir -
crimeangel bunu yazdı
geçen A101 kampanya yapmıştı. Toshiba 16 gb 40 MB/s ' e kadar yazma hızı olan kartları 19,90 a vermişti. aldım bir tane.
Kıyaslayınca iyi yapmışım diyorum :)
A101 den aldığım sdcard ve usb lerde hiç sorunla karşılaşmadım. Iyisini yapmışsın.