Samsung N915 Galaxy Note Edge Nasıl Bilirsiniz?
-
Selamlar,
Note3 kullanıcısıyım 1.5 yıldır,
Note Edge'e geçmeyi düşünüyorum.
Artısı eksisi nasıldır? Batarya süresi, edge kısmının kullanımı vs vs..
Not:
Lütfen iphone, lg vs önermeyin, Note serisi harici telefon almayacağım.
-
Yok mu telefonu bilen?
-
o kadar pahalı ki , kimse almamış :D
-
Hocam 4 kullanıyorum geç lakin edge ne bileyim masadan ele alması sıkıntı kenarı ince olduğu için yere düşürsen ekranı kırılsa bi telefon parası. para varsa sigortalattır ve al ama sigorta yoksa bence büyük sıkıntı :/ kullandım 4 den daha kullanışlı yan eğikliği ama bana sıkıntı yaratır. birde ekran filmi takınca eğik yeri kapatmıyor oda at kelebeğindeki hucum yelegi gibi duruyor. tavsiye etmiyorum bence samsung daha bu konuda yeni bırakın az biraz bükülmüş ekranlarda stajını tamamlasın. bükük ekran üretimleri artsın sonra alırsınız. zaten note5 geleck yakında o parayı vermeye gerek görmüyorum ben. şu anda yapacaın en mantıklı şey ssahibinden garantili faturalı ikinci el 1 2 aylık note4 alman.
-
Ben Edge modellerinin gereksiz yere pahalı olduğunu düşünüyorum. Ama tercih meselesi tabi.
-
İş için kullandığım için parasını çıkartıyor telefon, bu sebeple fiyatı etkilese de çok da gözüme batmıyor.
Kalemi hayat kurtarıyor birçok şeyde.
Masadan alma mevzsunu deneyip test etmem gerekiyor.
1.5 Yıldır note3 kullanıyorum ve telefon çok ağır şartlarda yaşıyor, ekran filmi takmadım ama en ufak bir çizik yok çok şükür. Edge alırsam da ekran filmi takmayı düşünmüyorum.
Benim için en önemlisi kamera, kalem, çözünürlük,batarya ve karizması.
Note5'i bekleyeyim mi diyorum da tarihi bile belli olmadı.
-
Kaan bunu yazdı
Note5'i bekleyeyim mi diyorum da tarihi bile belli olmadı.
hocam bendede note 4 var gayet memnunum
ama sana tavsiyem edge alma note 5 bekle
düşürme felan durumlarında sıkıntılı ekran direk pert
-
galaxy S6 edge ve note Edge düşürme testlerine baktim, çok basarili görünüyor. Hatta düz ekranlardan daha iyi(afyon 6ya kiyasla).
Note5in tipi ozellikleri bir belli olsun bakalim.