Samsung Note 2 Harici Bellek Görmemesi ?
-
Merhaba arkadaslar bayadır note 2 kullanıcısıyım fakat geçenlerde telefonla oynarken telefonun şarjı bitti işte yüzde 1 2 falandi
biraz daha haliyle şarjı bitti telefonun ve kapandı ki yaklasık 1.5 yıldır kullanırım note2 ve ilk defa böyle yaptım yani şarjı tamamen full
bitti hep bitmeden şarj falan takadım neyse telefonu açtığımda telefon harici belleği görmüyor aslında görüyorda hasarlı olarak
uyarı veriyor o uyarıya tıklayınca harici belleği biçimlendirin falan diye buton cıkıyor tabi ki biçimlendiremiyorum çünkü içinde bi sürü resim var
yalnız şöyle bişi var harici harddiskimi başka bi samsun eski bi telefona taktıgımda orda resimleri görebiliyorum ?
ve bundanda anladıgım harici bozulmamiş fakat note 2 neden böyle bişi yapıyor olabilir ?
tekrar belleği telefona nasıl tanıtabilirm varmi bilen gören duyan acaba ? :)
-
s.a hocalar kimse bişi yazmadı fakat tekrar bi sorun var .
hafıza kartını cıkarmıştım o ilk mesajı yazdıktan bi kaç saat önce taktım başka telde gözüküordu resimler o zaman cıkarttim ondan sonrada
öyle dısarda saklıyordum şimdi taktım acaba direk pcden baglasam alabilirmym resimleri diye fakat .
kendi kendine mi nasıl olduysa bütün resimler silinmiş :S ama şimdi tele takınca kart gözüküyor bilgisayardanda telefondan da ama boş
gözüküyor her ikisindede kart var ama ortada resimler müzikler yok bu seferde :(
ben bu harici karti nasıl kurtarabilirim acaba resimleri var mi böyle bi yöntem program vs.
içinde çok resmim vardı bi el atın size zahmet :S
he bide sd kartın markasıda toshiba.
antivirus tarafından 28/Şub/14 16:00 tarihinde düzenlenmiştir -
önerebileceğim yok ama veri kurtarma programları dene hocam pc ye bağlayıp.
-
yokmu bi öneri program kullanışlı geri getirebilen :)
-
Hocam note 2nin öyle bi garipliği var bende note 2 kullanıyorum bazı sd kartları görmüyor.Bir kaç arkadaşımda da senin kartta olduğu gibi verileri sildiği olmuş ama veri kurtarma yazılımıyla kurtarabileceğini düşünüyorum.