Samsung Note 2 Harici Bellek Görmemesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaslar  bayadır  note 2  kullanıcısıyım fakat geçenlerde  telefonla oynarken  telefonun şarjı bitti işte yüzde 1 2  falandi

biraz daha haliyle şarjı bitti telefonun ve kapandı ki  yaklasık 1.5 yıldır kullanırım  note2 ve ilk defa böyle yaptım yani  şarjı tamamen full

bitti hep bitmeden şarj falan takadım neyse telefonu açtığımda telefon harici belleği görmüyor aslında görüyorda hasarlı olarak 

uyarı veriyor o uyarıya tıklayınca harici belleği biçimlendirin  falan diye buton cıkıyor tabi ki biçimlendiremiyorum çünkü içinde bi sürü resim var

yalnız şöyle bişi var harici harddiskimi  başka bi samsun eski bi telefona taktıgımda orda resimleri görebiliyorum ?

ve bundanda  anladıgım harici bozulmamiş fakat  note 2 neden böyle bişi yapıyor olabilir ?

tekrar belleği  telefona nasıl tanıtabilirm varmi bilen gören duyan acaba ? :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

s.a hocalar  kimse bişi yazmadı fakat tekrar bi sorun var .

hafıza kartını cıkarmıştım o ilk mesajı yazdıktan bi  kaç saat önce taktım başka telde gözüküordu resimler  o zaman cıkarttim ondan sonrada

öyle  dısarda  saklıyordum şimdi taktım acaba direk  pcden baglasam alabilirmym resimleri  diye fakat .

kendi kendine mi nasıl olduysa  bütün resimler silinmiş :S   ama şimdi tele takınca  kart gözüküyor  bilgisayardanda  telefondan da ama boş 

gözüküyor her ikisindede   kart var ama ortada resimler müzikler yok bu seferde :(

ben bu  harici karti nasıl kurtarabilirim acaba resimleri  var mi böyle bi yöntem  program vs.

içinde çok resmim vardı  bi el atın size zahmet :S 

he bide  sd kartın markasıda  toshiba.

antivirus tarafından 28/Şub/14 16:00 tarihinde düzenlenmiştir

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

önerebileceğim yok ama veri kurtarma programları dene hocam pc ye bağlayıp.

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

yokmu bi öneri program  kullanışlı   geri getirebilen :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Hocam note 2nin öyle bi garipliği var bende note 2 kullanıyorum bazı sd kartları görmüyor.Bir kaç arkadaşımda da senin kartta olduğu gibi verileri sildiği olmuş ama veri kurtarma yazılımıyla kurtarabileceğini düşünüyorum.

.
Toplam Hit: 918 Toplam Mesaj: 5