Samsung Note 4 İçin En Stabil Rom Hangisidir?
-
merhabalar dostlar.
uygun bir paraya note 4 buldum.
ancak samsung firması her zaman olduğu gibi
cihazı salak saçma bir sürü uygulama ile şişirmiş. 5.1.1'den cihazı 6.1.1'e yükselttim.
bu sürümde en stabil çalışan rom hangisidir?
bilgisi olanlar bilale anlatır gibi anlatırsa sevinirim.
herkeşe benden küp şeker isteyen yanına çay alsın...
-
hocam note4 e özel değil samsung un tüm telefonları bir çok çöp uygulamanın yanı sıra microsoft ile anlaşmasından dolayı 500-600mb yer kaplayan ek uygulamalarla daha doldu.
grand prime plus gibii 8gb rom lu telefona bile 6gb doldurumşlar el insaf diyorum.
farklı romların hep büyük problemleri oluyor hız artsa bile stabiliteden kaybediyorsun , tavsiyem edebildiğin tüm uygulamaları pasif et. güzel bir launcher kur rahatına bak.
microsoft ve google a ait uygulamaları kaldır hangouts ve google plus öncelikte.
-
PanxeR bunu yazdı
hocam note4 e özel değil samsung un tüm telefonları bir çok çöp uygulamanın yanı sıra microsoft ile anlaşmasından dolayı 500-600mb yer kaplayan ek uygulamalarla daha doldu.
grand prime plus gibii 8gb rom lu telefona bile 6gb doldurumşlar el insaf diyorum.
farklı romların hep büyük problemleri oluyor hız artsa bile stabiliteden kaybediyorsun , tavsiyem edebildiğin tüm uygulamaları pasif et. güzel bir launcher kur rahatına bak.
microsoft ve google a ait uygulamaları kaldır hangouts ve google plus öncelikte.
miui rom var note4 için
bazı fixleme işlemlerini de yaptıktan sonra cillop gibi olabilitesi nedir ki?
-
DanLev bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
miui rom var note4 için
bazı fixleme işlemlerini de yaptıktan sonra cillop gibi olabilitesi nedir ki?
romları yüklemeden önvce kalemin tüm özelliklerinin çalıştığından emin ol hocam.
-
-
-
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
kalemini kullanıyorum ama dediğiniz mantıklı geldi
-
Hocam nota 4 kullaniyorum 2 yildir ondan oncede note 2 kullandim bi 2 yil cift cift gidiyorum anca yetisiyoruz :D. Kisacasi diyecegim ben cok rom kurdum sildim note 2 doneminde nore serisi telefonlara rom kurmamak en iyisi. Kalemden oturu baya bir ozellestiriliyor android sanirim hepsinde bir sorun cikiyor. Yok kalem calismaz yok sebeke cekmez en temizi rootla telefonu sil gereksiz seyleri. Hayirli olsun.
-
Kingroot önerir misiniz peki gençler?