folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Samsung Omnia İ900 Telefona Rom Yükledim Şuan Açılmıyor

Samsung Omnia İ900 Telefona Rom Yükledim Şuan Açılmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar birkaç rom değiştirdim sorun olmamıştı sonra telefon samsung omnia yazısınsa takıldı ne kapata biliyorum nede pc telefonu görüyordu ondansonra bi bataryayı çıkarıp taktım şuanda telefon açılmıyor bunu düzelte bilirmiyim

edit:hocam telefon açıldı ama gene samsun omnia yazısında takılı kalıyor

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocam yeni rom yükle niye başlatmaya çalışıyorsun tekrar telefonu.

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

ben şunu yüklüyorum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım: https://rapidshare.com/files/1469340130/I900_Omnya_Türkçe.rar

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ndmylmz bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam yeni rom yükle niye başlatmaya çalışıyorsun tekrar telefonu.

-----------------------------

hocam bilgisayar telefonu görmüyorki görse bişi oldu tınmıyor telefon yoksa yüklerdim şimdiye kadar

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Arabın çüküyle çok oynarsan düşermiş . Seninkiside o hesap çok oynamıssın . Telefoncuya götürcen mecbur .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek

Hocam, o zaman recovery moddan yükleyeceksin muhtemelen pc de odin vs ile yüklemişsindir.Recovery moddan yüklenebilecek bir rom bul sammobile.com var orda çoğu orjinal ve ya custom romlardan birini yükle biraz araştır bulursun bunu zaten yada en kötü reset kombinasyonuna bak öyle yap diyebilirim sadece

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
Toplam Hit: 1698 Toplam Mesaj: 6