Samsung Oyunları Ve Satın Alma Olayı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

şimdi müridler bundan 1-2 gün önce baktım bedava mesajlarım bitmiş kontor yok gibi 2-3 tane var

oyun oynuyordum her zaman ki gibi satın al dalgası çıktı bende tamam dedim hani kontor yok diye

gelmez dedim bi baktım kod yolladılar sonra 2 tane daha oyun satın aldım toplam 36 lira yazdıklarına

göre 5 taksit yapmışlar 3 günde bir tahsil edeceklermiş ama benim o 2-3 kontor gitmedi

yarın öbür gün bu oyunlar iptal mi olur yoksa kontor yüklediğim zaman mı kesecekler ?

eğer keseceklerse hiç kontor yüklemiyim direk yeni hat alayım daha iyi olur yada bunlar salak mı 

herkes 1-2 kontor olan hattı alır oyunları yükler ondan sonra arkadaşları ile değişir kafama takıldı

bu iş

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

aynen hocam. samsung 5233w modeli telefonum var. bendede satın alma olayları felan var ama pek bakamadım. yarısına gelmeden satın alın diyor. ücretlendirmeyi bilmediğim için.

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

hocam aman kontör yükleme. Paçanı kurtaramazsın sööliim yükler yüklemez sıfıra çıkarsın. Bende o şekilde çok kontör kaptırdım ibnelere..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

bundan 6 7 yıl önce daha - ye düşme muhabbeti yokken operatörlerde bir arkadaşım -700 kontörü görmüştü:D sebebi ise melodi indirmek istersen yanlışlıkla abanması:D sonra düzlüğü çıkartana kadar 700 kontör yükledi çok acı değil mi.. kıssadan hisse buda işte

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

bundan 6 7 yıl önce daha - ye düşme muhabbeti yokken operatörlerde bir arkadaşım -700 kontörü görmüştü:D sebebi ise melodi indirmek istersen yanlışlıkla abanması:D sonra düzlüğü çıkartana kadar 700 kontör yükledi çok acı değil mi.. kıssadan hisse buda işte

-----------------------------

direk sıfır hat alırım daha iyi :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 1685 Toplam Mesaj: 5