Samsung Oyunları Ve Satın Alma Olayı
-
şimdi müridler bundan 1-2 gün önce baktım bedava mesajlarım bitmiş kontor yok gibi 2-3 tane var
oyun oynuyordum her zaman ki gibi satın al dalgası çıktı bende tamam dedim hani kontor yok diye
gelmez dedim bi baktım kod yolladılar sonra 2 tane daha oyun satın aldım toplam 36 lira yazdıklarına
göre 5 taksit yapmışlar 3 günde bir tahsil edeceklermiş ama benim o 2-3 kontor gitmedi
yarın öbür gün bu oyunlar iptal mi olur yoksa kontor yüklediğim zaman mı kesecekler ?
eğer keseceklerse hiç kontor yüklemiyim direk yeni hat alayım daha iyi olur yada bunlar salak mı
herkes 1-2 kontor olan hattı alır oyunları yükler ondan sonra arkadaşları ile değişir kafama takıldı
bu iş
-
aynen hocam. samsung 5233w modeli telefonum var. bendede satın alma olayları felan var ama pek bakamadım. yarısına gelmeden satın alın diyor. ücretlendirmeyi bilmediğim için.
-
hocam aman kontör yükleme. Paçanı kurtaramazsın sööliim yükler yüklemez sıfıra çıkarsın. Bende o şekilde çok kontör kaptırdım ibnelere..
-
bundan 6 7 yıl önce daha - ye düşme muhabbeti yokken operatörlerde bir arkadaşım -700 kontörü görmüştü:D sebebi ise melodi indirmek istersen yanlışlıkla abanması:D sonra düzlüğü çıkartana kadar 700 kontör yükledi çok acı değil mi.. kıssadan hisse buda işte
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
bundan 6 7 yıl önce daha - ye düşme muhabbeti yokken operatörlerde bir arkadaşım -700 kontörü görmüştü:D sebebi ise melodi indirmek istersen yanlışlıkla abanması:D sonra düzlüğü çıkartana kadar 700 kontör yükledi çok acı değil mi.. kıssadan hisse buda işte
-----------------------------direk sıfır hat alırım daha iyi :F