Samsung S2 İ9100 Titreşim Motoru Nerededir ?
-
merhaba arkadaşlar. samsung galaxy s2 kullanıcısıyım. telefonun titreşimi bozuldu. içini açıp kurcaladım ama bulamadım bir türlü yerini. bilen varmı acaba aramızda ?
birde 2 ay garantisi kalmış servise götürsem elemana 10 lira versem hemen yapıp verirmi acaba. telefonsuz kalamam ve içinde çok önemli dosyalarım var yedekle sil uğraşmak istemiyorum. şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler -
bır kere ıcını sen actıysan zaten onun ısterse 10 yıl garantısı olsun gıttıı unut onu 10 lırayada yapılcak ıs degıl benım bılgıdım bu makınaların pılı tıtresımını saglıyor magdem cok onemlı dosyan var halada garantısı duruyor gıder yaptırırdın sımdı garantı gıttı tıtresımde bozuk bırde dısarda tamırcıye versen gırdı kazık ee ya bırde onemlı dosya gercekten onemlıyse kopyası alınırsa olmussun hocam sen garantısı olan telefonu acıp tamır etme tam turksunn ya gercekten
-
MeTiN_7 bunu yazdı
bır kere ıcını sen actıysan zaten onun ısterse 10 yıl garantısı olsun gıttıı unut onu 10 lırayada yapılcak ıs degıl benım bılgıdım bu makınaların pılı tıtresımını saglıyor magdem cok onemlı dosyan var halada garantısı duruyor gıder yaptırırdın sımdı garantı gıttı tıtresımde bozuk bırde dısarda tamırcıye versen gırdı kazık ee ya bırde onemlı dosya gercekten onemlıyse kopyası alınırsa olmussun hocam sen garantısı olan telefonu acıp tamır etme tam turksunn ya gercekten
hocam malın garantisi olduğunu sonradan öğrendim desem ? velhasıl içinin açıldığı belli değil. orasında sıkıntı yok. önemli dosyalarımı yedekler silerim ama uğraşmak istemiyorum anlatabildimmi. programları tekrar kur felan uzun hikaye.
-
ıcını vıdalarını sokerek actıysan herturlu anlasılır hocam keske acmadan once sorsaydın derım ama su anda garantı gıtmıstır herturlu anlasılıyor cunku ve 10 lıralıkta bırsey olcagını sanmıyorum
-
Hocam o vidalardan içinin açıldığı anlaşılıyor.Açıldğı zaman vidalarda yalama benzeri bir olay oluyor . böyle şeyler için tasarlamışlar :)
-
peki motor nerdedir :)
-
-
SUPERBICO bunu yazdı
hocam öncelikle teşekkürler ama ben bu videoyu daha önce izledim fakat hangisi olduğunu anlamadım sana zahmet işaretleyebilme imkanın varmı ?