Samsung S25 Ultra Fiyat Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Merhaba Mürid Arkadaşlar

son 10 yıldır iphone telefon kullanıyorum. 

Ancak kısıtlayıcı parasal ticaret isterleri ile sınırlı bir kullanım sunması ve son zamanlarda batarya konusunda zayıflayan bataryayı görünce özgürlüğü hepten diplemiş bir halde hisseder oldum cebimde.

Bu sebep ile taksitle veya öyle böyle s25 ultra 512 gb samsunga dönüş yapmaya niyetlendim. Normalde ben telefon için para harcamam asla. iphone 6 s 8 yıl kullandım sonra 14 e geçtim. yani mezarlık olunca anca düşünürüm telefon herneyse.

HEpsi buradaya bakıyorum 73küsürlerde en ucuz

Mediamarkt bayilerde 80 lira

amazon vs yine 73 gibi.

Sorum şu,

Mediamarkt gece kuşu indirimleri görüyorum arada 72.500 liralara düşürüyorum fiyatı ancak şüphe duyduğum noktalar var

gri gümüş siyah rengi 72 liraya satarken maviyi 80 lerde tutuyor Bunun sebebi nedir ? 

hepsi buradaya güvenmiyorum ucuz işçilik ve kalitesiz hindistan malı telefonları piyasaya sürdüğü için kınıyorum

mediamarkt gece kuşundaki telefonlarda hindu telefonları mı satıyorlar ? Aklımı karıştırıyor !

Mediamarkt bayiden alsan 80 e satıyor. 

samsung firması daha pahalı aynı telefon 91 e satıyor.

vatan da 80 teknosada 80 hepsi anlaşmış gibi

telefoncu sıfır telefonu 70 liraya satıyor en ucuz ama güvenim yok.

sizce en sağlam nereden alınır ? mediamarkt telefonları ısınma problemi filan sorunlar oluyor mu ?

kaygusuz tarafından 15/Eyl/25 02:15 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Bir rivayete göre mkyb'nin context size dolmuş diyorlar. Bu da kanıtı. Ya da holi amcanın parası bitmeye başladı mkyb'nin tokene para yetiştiremez oldu.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Bir rivayete göre mkyb'nin context size dolmuş diyorlar. Bu da kanıtı. Ya da holi amcanın parası bitmeye başladı mkyb'nin tokene para yetiştiremez oldu.

Bizede bundan sonra çekilmek kalır. 

Holyone ve diğerleri para kazanacak diye burada duracak değiliz. Verdiğimiz geçirdiğimiz zamanlarda değer ortamı olmadığınıda böylece anlamış oluyoruz.

Cebit ada futbol turnuvaları hikaye sadece

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Bizede bundan sonra çekilmek kalır. 

Holyone ve diğerleri para kazanacak diye burada duracak değiliz. Verdiğimiz geçirdiğimiz zamanlarda değer ortamı olmadığınıda böylece anlamış oluyoruz.

Cebit ada futbol turnuvaları hikaye sadece

HshshsshaiahshshsishsshsjsjbsbsbsbsbsbsbssbHshshshs

Valla ben de terketcem sizin yuzunuzden ne espriden anliyonuz ne kinayeden ne geyikten ne azicik dark humor dan.

İyice bunak herifler oldunuz.

Ruhunuz cekilmis.

LaNCeLoT tarafından 15/Eyl/25 20:01 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 676 Toplam Mesaj: 4
s25 samsung ultra