Samsung S25 Ultra Fiyat Hakkında
-
Merhaba Mürid Arkadaşlar
son 10 yıldır iphone telefon kullanıyorum.
Ancak kısıtlayıcı parasal ticaret isterleri ile sınırlı bir kullanım sunması ve son zamanlarda batarya konusunda zayıflayan bataryayı görünce özgürlüğü hepten diplemiş bir halde hisseder oldum cebimde.Bu sebep ile taksitle veya öyle böyle s25 ultra 512 gb samsunga dönüş yapmaya niyetlendim. Normalde ben telefon için para harcamam asla. iphone 6 s 8 yıl kullandım sonra 14 e geçtim. yani mezarlık olunca anca düşünürüm telefon herneyse.
HEpsi buradaya bakıyorum 73küsürlerde en ucuz
Mediamarkt bayilerde 80 lira
amazon vs yine 73 gibi.
Sorum şu,
Mediamarkt gece kuşu indirimleri görüyorum arada 72.500 liralara düşürüyorum fiyatı ancak şüphe duyduğum noktalar var
gri gümüş siyah rengi 72 liraya satarken maviyi 80 lerde tutuyor Bunun sebebi nedir ?
hepsi buradaya güvenmiyorum ucuz işçilik ve kalitesiz hindistan malı telefonları piyasaya sürdüğü için kınıyorum
mediamarkt gece kuşundaki telefonlarda hindu telefonları mı satıyorlar ? Aklımı karıştırıyor !
Mediamarkt bayiden alsan 80 e satıyor.
samsung firması daha pahalı aynı telefon 91 e satıyor.
vatan da 80 teknosada 80 hepsi anlaşmış gibi
telefoncu sıfır telefonu 70 liraya satıyor en ucuz ama güvenim yok.
sizce en sağlam nereden alınır ? mediamarkt telefonları ısınma problemi filan sorunlar oluyor mu ?
kaygusuz tarafından 15/Eyl/25 02:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Bir rivayete göre mkyb'nin context size dolmuş diyorlar. Bu da kanıtı. Ya da holi amcanın parası bitmeye başladı mkyb'nin tokene para yetiştiremez oldu.
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Bir rivayete göre mkyb'nin context size dolmuş diyorlar. Bu da kanıtı. Ya da holi amcanın parası bitmeye başladı mkyb'nin tokene para yetiştiremez oldu.
Bizede bundan sonra çekilmek kalır.
Holyone ve diğerleri para kazanacak diye burada duracak değiliz. Verdiğimiz geçirdiğimiz zamanlarda değer ortamı olmadığınıda böylece anlamış oluyoruz.
Cebit ada futbol turnuvaları hikaye sadece
-
kaygusuz bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
Bizede bundan sonra çekilmek kalır.
Holyone ve diğerleri para kazanacak diye burada duracak değiliz. Verdiğimiz geçirdiğimiz zamanlarda değer ortamı olmadığınıda böylece anlamış oluyoruz.
Cebit ada futbol turnuvaları hikaye sadece
HshshsshaiahshshsishsshsjsjbsbsbsbsbsbsbssbHshshshs
Valla ben de terketcem sizin yuzunuzden ne espriden anliyonuz ne kinayeden ne geyikten ne azicik dark humor dan.
İyice bunak herifler oldunuz.
Ruhunuz cekilmis.
LaNCeLoT tarafından 15/Eyl/25 20:01 tarihinde düzenlenmiştir