Samsung S3 De Root Yapmadan Hafıza Kartına Uygulama Taşıma ! (İstek)
-
Evet başlıktakı gıbı S3 çüler curaya :) Telefonu alalaı daha 2 gun oldu ama bakıyorum bı oyun (Güzel bişi) 700Mb lerden - 1.5 -gb lerden bahsedıyor :) Bende telefonun hafızasını doldurmadan S3 çülerden öğreneyım istedım ...
Samsung S3 te nasıl atıyoruz root yapmadan oyunları ve programları?
Artı ROOT ta yapmak gerekıyorsa illakı , eskıden bi root programı vardı HTC ONE X te , ONE S te , İ9001 samsung da yapmıstım ...
ROOT dıyorsun UNROOT dıyorsun cıhazda işlemı yapıyor :) adını unuttum sımdı programı bılen var mı?
Ve son olarak ,2 Sorum daha var ...
- ALARM SESİNİ DEĞİŞTİREMIYORUM.
AirDroid Yükledım alarm seslerıne ses tanımladım ama maalesef ZİL SESLERINI , MESAJ SESLERINI değiştirebılmeme ragmen su ALARM SESI nın nereden degıstıgnı bulamadım :S- Şu arada yukarda göz gibi bişi cıkıyor :) Yanıp sönup kayboluyor :) GPS degıl ama baska bısı bılen varmı?
Şimdiden Teşekkurler -
-
alarmı kurduğun yerde ayarları , istersen 10 tane alarm kurup hepsine farklı zil sesi atayabilirsin.
göz gibi şey içinde caps alayım hocam ( power + menü tuşu )
2 yıl daha root yapacağımı sanmıyorum ben :)
PanxeR tarafından 28/Eki/12 20:22 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
alarmı kurduğun yerde ayarları , istersen 10 tane alarm kurup hepsine farklı zil sesi atayabilirsin.
Hacu bı msn e gelsene be :D
suha_tuna@hotmail.com -
PanxeR bunu yazdı
Üstadım bahsi geçen , mevzusu olan ''GÖZ'' gibi şey ahanda bu yazının altındakı sey :) Ara ara gözukuyor ufo gıbı :) Nedir bu?

-
malesef şuan bulamadım onun ne oldugu bende çıkmadı :)
-
O göz işareti telefona baktığın sürece ekranın ışıkları sönmez anlamına geliyor.
İptal etmek istersen Ayarlar - Ekran - Akıllı Bekleme üzerindeki tik işaretlidir. Onu kaldırırsan o göz çıkmaz karşına =)
Ben bunu sadece uzun yazılar okuyacağım zamanlarda açıyorum. Onun dışında gereksiz...Alarm işini söylemişler zaten.
hafıza kartına uygulama taşıma işini de söylemişler. Bize bişe kalmadı =)
-
Hocam arama kriterlerin yanlış. S3'e nasıl oyun atıyoruz deyilde, android e nasıl oyun atıyoruz diye arartırsan google'a zilyon tane kaynak bulursun.
-
opusdei bunu yazdı
O göz işareti telefona baktığın sürece ekranın ışıkları sönmez anlamına geliyor.
İptal etmek istersen Ayarlar - Ekran - Akıllı Bekleme üzerindeki tik işaretlidir. Onu kaldırırsan o göz çıkmaz karşına =)
Ben bunu sadece uzun yazılar okuyacağım zamanlarda açıyorum. Onun dışında gereksiz...Alarm işini söylemişler zaten.
hafıza kartına uygulama taşıma işini de söylemişler. Bize bişe kalmadı =)
Hocam bıtmedı daha ynı baslıyoruz :)
PM please :) -
manhyak bunu yazdı
Hocam arama kriterlerin yanlış. S3'e nasıl oyun atıyoruz deyilde, android e nasıl oyun atıyoruz diye arartırsan google'a zilyon tane kaynak bulursun.
Hocam Androıd de sıkıntım yokkı :)
.apk den zaten yukluyorum yada wifi ye baglanıp Marketten ındırıyorum ama telefon bellegıne atıyor :)
Ben 8gb h.kartım var suanda ona atmak ıstıyorum onumuzdekı ay bı class10 olan 16 yada 32 almak ıstıyorum ...
Telefonun hafızasından cok , Hafıza kartı sıkılsın ıstıyorum...
Konu gayet dogru acılmıs sekılde hocam :)