Samsung S3 Ekran Çatlağı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Nisan/2013
    Erkek

    Merhaba arkadaşlar,

     

    Yılbaşı gecesi telefonu elimden düşürdüm ve ekran çatladı. Yalnız dokunmatikte hiç bir sorun yok sadece telefona bakınca çatlaklar görüyorum. Yılbaşından beri o şekilde kullanıyorum dokunmatiğinde bir yavaşlama ya da algılamama söz konusu değil ? Benim şimdi napmam gerekiyor ? ne kadar masrafı olur ? Bir de güvenilir telefoncu bulmak zorunda mıyım içinden parça çalmasın diye.


    Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2010
    Erkek

    sadece ön cam ise 40 50 arası  değişim yapıyor telefoncular garantili onarım yapanları tercih et tanıdık olsun

    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-s3-ekran-cami-i9300-on-cam-103189650


    Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Nisan/2013
    Erkek

    ön cam oluyor sanırım çünkü dediğim gibi dokunmatik vs hiç sorun yok. Forumlara biraz baktım 400 lira gibi bi fiyatlardan bahsediyorlar. Garantisi var aslında ama kullanıcı kaynaklı olduğunu düşünerek göndermiyorum.


    Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ağustos/2012
    Erkek

    Merhaba hocam benim 3 arkadaşımın da s3 cam kırıldı hatta birisi bugün komple değiştircek ümraniye de 2.ci el ekran taktırıcak 200 liraya senin ki cam ucuz youtubede sökme takma video larıda var 30 liraydı sanırım ön cam ucuz telefoncular 100 lira alıyor buna gerek yok bence kendin sök tak uğraşmak istemiyorum param çok diyorsan o ayrı :)


    -
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mart/2010
    Erkek

    telefoncular androidlerin hepsi ekran dokunmatik birleşik diyor öyle satıyorlar haberin olsun 


    I am Jack's inflamed sense of rejection
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Aralık/2010
    Erkek

    hoca, burdan bak işte nasıl değiştirilir diye, kendin değiştir.

    http://www.youtube.com/watch?v=QQO7ZvSa5Lw 

     


    Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Nisan/2013
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

    telefoncular androidlerin hepsi ekran dokunmatik birleşik diyor öyle satıyorlar haberin olsun 

    bana öyle diyen telefoncuyu haşimato ederim az biraz bilgim var iyicene araştıracam yapısını adam bir şey dediği zaman direk cevabını vereyim, haklısın filan moduna da girse yaptırmam adam olsun kalıbını bilsin :) diğer arkadaşlara da bilgiler için teşekkürler. Bizim bir tane çok yakın abi var onunda turkcell android tel var aynı durum olmuş 40 milyona değiştirmiş tanıdığı telefoncu var oraya aktaracam bakacaz.


    Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    benim telefon da bir yıldır kırık öyle kullanıyorum sorun çıkarmıyor

    motorola-xt910-razr.jpg

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek

    Forumdaki bütün kırık cam konularına yazdım buna da yazayım.

    Benim de s3 ekranım kırıldı hatta bir arkadaşımın daha kırıldı. Ekran 3 aktmandan oluşuyor, dış cam>dokunmatik>led ekran. Bunların hepsi yapışık durumda yani garantiye yollarsan komple değişecek bu yüzden de 450-550 lira arası fiyat biçiyorlar. Yapacağın 3seçenek var ya çakma ekran alacaksın ebay veya aliexpress gibi sitelerden sonra ekranı fön ile ısıtıp dış camı ayıracaksın yada komple dokunmatik kırılacak içine edeceksin telefonun. 2. seçenek kırık kullanacaksın. 3.seçenek garantiye yollayıp tavuk gibi yolunacaksın. 

    Ama söyleyeyim sahte ekranı takıp da mutlu olan görmedim belki ilk bir hafta götürür iyi ama sonra toz alır su geçirir çizilir filan bir sürü sorun.


    Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 1286 Toplam Mesaj: 9