Samsung S3653W Corby Wifi Kulanan Veya Anlayanlar
-
Dün bu telefonu aldım. Tasarımı kulanışı filan çok hoşuma gitti. Ancak Program, Oyun vs.. yükleme olayını bulamadım. Google amcamdada aradım bulamadım. Kullanan veya anlayan birileri varsa yardımcı olabilir mi? Bu telefonda yükleme sistemi ne oluyor. Nokia telefonlarda direk bulunuyor ancak bu Samsungu anlamadım bir türlü kendi telefonumda olunca anlamak zorundayım artık ama çözemedim :)
Telefon:
-
samsung işletim sistemi diyor. bada sanırım. http://www.google.com.tr/search?client=opera&rls=tr&q=samsung+bada+programlar&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest
-
Hocam telefon gayet güzel ve kullanışlı şuan kullandığım telefon oyun program vs java olan herşeyi kurabiliyorsun fakat bazı java oyunlarda dokunmatik olduğu için sorun çıkarta biliyor.
Nasıl kurarım dersen java(jar) dosyasını bluetooth veya hafıza kartına at direk telefondan dosyayı çalıştır otomatik olarak kuruyor. Kolay gelsin. Hyırlı olsun
-
Teşekürler hocam verilen bilgiler için şimdi birşeyler atıp deniyeceğim.
-
nasıl uygulama yükleyeceğini bilmek için önce işletim sistemine bakmak gerekli bence bir telefon tasarımından önce
işletim sistemi ve donanımı için alınır
bu telefon işletim sistemsiz yani java sadece java uygulamaları çalıstırır kullanmak için internetten java oyunları bulup telefona atman gerekli
bada symbian ve android de uygulamaları marketten kolayca indirebiliyorsun bada işletim sistemleri geçerli samsung serilerinin isimleri zaten wave ile basliyor
kolay gelsin.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
nasıl uygulama yükleyeceğini bilmek için önce işletim sistemine bakmak gerekli bence bir telefon tasarımından önce
işletim sistemi ve donanımı için alınır
bu telefon işletim sistemsiz yani java sadece java uygulamaları çalıstırır kullanmak için internetten java oyunları bulup telefona atman gerekli
bada symbian ve android de uygulamaları marketten kolayca indirebiliyorsun bada işletim sistemleri geçerli samsung serilerinin isimleri zaten wave ile basliyor
kolay gelsin.
-----------------------------Tamam hocam anladım sistemi. Nokia için sybian suru ile seyler vardı ancak bunu bılmıyordum. İndirim varmış 8 gblık hafıza kartını alıp gelip deniyecem. Java şekilde atacam çalıştır diyecem :D Beceririm sanırım yaw :)
-
bu siteden birşeyer bulabilirsin içeriği geniştir
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
bu siteden birşeyer bulabilirsin içeriği geniştir
-----------------------------Çok sağol hocam becerdim :)