folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Samsung S4 Ekran Kırıldı Cepkask' A Götüreceğim ?

Samsung S4 Ekran Kırıldı Cepkask' A Götüreceğim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Paşalar dun itibariyle kardeşimin s4 marka telefonunun  camı kırıldı. İstanbul bilişimden almıştım memnundu ve alırken cuzi fiyata " CEPKASK " yaptırmak ister misiniz dediler. İçeriğini öğrendiğimde yaptırayım dedim ve yaptırdım. Cepkask'ın süresinin dolmasına 4 ay var su anda. İnternetten cepkask şikayetlerine baktım 1200 tane şikayet var. Ortak şikayetler ise; telefonun 2-3 ay kaskoda durması, 2-3 ay durup ekran değişmeden geri gönderilmesi, bazı telefonların cepkask tarafından alınmaması gibi bir ton sikayet var. Ben bugun oraya gideceğim (şirinevler) böyle bir durum olursa kavga çıkartmam içten bile değil bu durumda. Birde kasko için 39TL gibi cüzi bir miktar vermiştim. Adamlar bu işten nası para kazanıyor onu da anlamış değilim. 

Neyse böyle bir durumla karşılasan arkadaşlar var mı ?

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mxmax
    Mxmax's avatar
    Erkek

Hocam ben 2 sene önce galaxy ace ı yollamıştım ekran kırığı nedeniyle 2 hafta sonra geri yolladılar sorun yaşamadım

trader
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Hocam 3 gün önce annemin s3 telefonumun camını değiştirdim.

çok basit bir işlem ile 5 dk da camı değiştirdim. üstelik tek vida bile sökmeden .

bence yapabilirsin böyle

s3 in camı 20 tl ye aldım

myblackworldweb tarafından 07/May/14 12:02 tarihinde düzenlenmiştir

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Premium.
    h2so4
    h2so4's avatar
    Erkek

Birde şey diyebilirler hasardan bilmem şu kadar sonra bildirmeniz gereklidir  falan diye bu sabah kırıldı bende kaptım geldim de. yoksa bey efendi 3 gün içinde bize bildirmeniz gerekiyordu diye red ile karşılaşabilirsin  

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

çok basit bir işlem ile 5 dk da camı değiştirdim. üstelik tek vida bile sökmeden .

bence yapabilirsin böyle

T.kaleden mi aldin hocam cami ? Nasil degistiriyordun nette videosu  varmi

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mxmax
    Mxmax's avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı
    myblackworldweb bunu yazdı

bence yapabilirsin böyle

T.kaleden mi aldin hocam cami ? Nasil degistiriyordun nette videosu  varmi

hocam bence riske atma elinde kalır falan , gönder kaskoya gitsin .

trader
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Note2 change glass yazin youtube anlatio ama bilginiz olsun diye diorum cami alip ben yapistiririm diye atlamayin kolay gibi gorunen islem cota kolay degil dun bende degistirdim cami hatta bu 2. Kez degisimi ilkinde cami sokucem diye ekrani kirdim 2. Sinde ise fonle isita isita 20 dk da soktum ama soktukten sonra camin icinde ustteki telefonun hoporlorunun metali alttaki dugmenin metal cercevesi ve dugme cikmiyor onlari sakin atmayin. Birde cami yapistirmak icin ozel bi jel var o jelsiz yapistirmayin dokunmatik sapitiyor belirli bi sureden sonra o yapistirici jel ise uv isigi ile kurutuluyor yani degistirecek adam 100 lirayi gozden cikarsin yada 100 liraya ustasina versin yaptirsin.

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

Note2 change glass yazin youtube anlatio ama bilginiz olsun diye diorum cami alip ben yapistiririm diye atlamayin kolay gibi gorunen islem cota kolay degil dun bende degistirdim cami hatta bu 2. Kez degisimi ilkinde cami sokucem diye ekrani kirdim 2. Sinde ise fonle isita isita 20 dk da soktum ama soktukten sonra camin icinde ustteki telefonun hoporlorunun metali alttaki dugmenin metal cercevesi ve dugme cikmiyor onlari sakin atmayin. Birde cami yapistirmak icin ozel bi jel var o jelsiz yapistirmayin dokunmatik sapitiyor belirli bi sureden sonra o yapistirici jel ise uv isigi ile kurutuluyor yani degistirecek adam 100 lirayi gozden cikarsin yada 100 liraya ustasina versin yaptirsin.

Hocam ben s3 için camı yedek parça satan malzemeciden aldım.

kırık yerden başlayarak sıcak fön tutuyorsun. Üst camı yavaş yavaş kaldırmya başlıyorsun. Tamamını böyle kaldırıp alt camı temizliyorsun. 

aldığım camın yan yapışkanları ve jeli yanındaydı. jeli cama sürüyorsun ekrana değil, hafif  fön ile kurutuyorsun. Zaten sıcağı görünce şeffaf şekilde dağılıyor. 

Yan bantları yapıştırırken o dinlensin. Sonrada ekranı oturt. s3 için işte bu kadar :))

2 haftadır sapasağlam çalışıyor

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
Toplam Hit: 1330 Toplam Mesaj: 8