Samsung S4 Şarj Problemiyle İlgili
-
sa. arkadaşlar bende s3mini vardı annemde s4 vardı, annem samsungun daha yeni modelini aldı, s4'ü bana verdi. annem kullanırkende şarj problemi vardı. yani sabah alıyorum şarjdan ikindi vakti batarya zayıf demeye başlıyor. samsungun yetkili servisinden orjinal batarya değişimini yapmıştı annem yine devam ederse telefonda bişey yapılabilir demişler. batarya orjinal olduğuna göre yazılımsal bi problemi olamaz mı? şarjın hiç değilse tam bir gün gitmesi için ne yapabilirim?
-
Bataryanın üretim tarihi yazar üstünde 2 seneden eskiyse almamalıydın. Samsung o çakallığı çok yapıyor. Telefonun piyasaya çıkış tarihinden itibaren 2-3 yıl boyunca batarya üretiyor sonra üretimi kesiyor. Tabi rafta beklmekten sıfır batarya bayatlıyor.
-
Hocam bazı donanımlardan kaynaklı olabilir işlemci, ram, ekran gibi. Parçalar eskidiği için bazı sorunlar çıkabilir telefonu değiştirmenin zamanı gelmiş gibi görünüyor. Tamir edilmesi dışında en iyi belki de en ucuz yöntem taşınabilir şarj aleti gibi, ince ve kablosu içine girebilen taşınabilir şarj aletleri var.
-
cevaplar için sağolun arkadaşlar galiba benim yapabileceğim bişey yok.
-
Sen bi batarya kullanım ekranının ekran görüntüsünü atsana hocam ? Arkaplanda bazen uygulamalar işlemciyi sömürüp telefonun derin uykuya geçmesini engelliyor.
-
mkyb bunu yazdı
Sen bi batarya kullanım ekranının ekran görüntüsünü atsana hocam ? Arkaplanda bazen uygulamalar işlemciyi sömürüp telefonun derin uykuya geçmesini engelliyor.
bu dediğin nerdeki hocam? arka planda çalışan uygulamalardan hep şikayetçiyim aslında. bu arka plan muhabbetini nasıl yoluna koyarım hocam?
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify
Hocam sen bunu yükle en temizi. Tüm uygulamaları ekle. Widget olarak ana ekrana ekle olay tamam. 👍🏼