Samsung S4 Şarj Problemiyle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sa. arkadaşlar bende s3mini vardı annemde s4 vardı, annem samsungun daha yeni modelini aldı, s4'ü bana verdi. annem kullanırkende şarj problemi vardı. yani sabah alıyorum şarjdan ikindi vakti batarya zayıf demeye başlıyor. samsungun yetkili servisinden orjinal batarya değişimini yapmıştı annem yine devam ederse telefonda bişey yapılabilir demişler. batarya orjinal olduğuna göre yazılımsal bi problemi olamaz mı? şarjın hiç değilse tam bir gün gitmesi için ne yapabilirim?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bataryanın üretim tarihi yazar üstünde 2 seneden eskiyse almamalıydın. Samsung o çakallığı çok yapıyor. Telefonun piyasaya çıkış tarihinden itibaren 2-3 yıl boyunca batarya üretiyor sonra üretimi kesiyor. Tabi rafta beklmekten sıfır batarya bayatlıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Hocam bazı donanımlardan kaynaklı olabilir işlemci, ram, ekran gibi. Parçalar eskidiği için bazı sorunlar çıkabilir telefonu değiştirmenin zamanı gelmiş gibi görünüyor. Tamir edilmesi dışında en iyi belki de en ucuz yöntem taşınabilir şarj aleti gibi, ince ve kablosu içine girebilen taşınabilir şarj aletleri var.

Şafak 1152!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

cevaplar için sağolun arkadaşlar galiba benim yapabileceğim bişey yok.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sen bi batarya kullanım ekranının ekran görüntüsünü atsana hocam ? Arkaplanda bazen uygulamalar işlemciyi sömürüp telefonun derin uykuya geçmesini engelliyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Sen bi batarya kullanım ekranının ekran görüntüsünü atsana hocam ? Arkaplanda bazen uygulamalar işlemciyi sömürüp telefonun derin uykuya geçmesini engelliyor.

bu dediğin nerdeki hocam? arka planda çalışan uygulamalardan hep şikayetçiyim aslında. bu arka plan muhabbetini nasıl yoluna koyarım hocam?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify

Hocam sen bunu yükle en temizi. Tüm uygulamaları ekle. Widget olarak ana ekrana ekle olay tamam. 👍🏼

Toplam Hit: 694 Toplam Mesaj: 7
samsung s4 şarj problemi