Samsung S5233 W Telefon Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu marka telefonu almayı düşünüyorum aranızda kullanan var mı kullanımı nasıldır tavsiye edermiisniz win-fi varmış özellikleri cok ama ne kadar kullanışlı dayanıklı onuda bilmiyorum

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    Bnde telefon alıcam ama bu 350 civarı sanırım ben 500 gibi düşünüyorum. Bi türlü o fiyata telefon bulamadım :/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

Hocam çoğu yerde 400 kağıt ama ben kadıköy de sanşa 350 kağıta aldım memnunun ama wifi ile bağlanırken off çile çekiyorsun önceki ayarı sil yeni ayar kaydet beni deli edio ama seni bilmem tek - yönü bu geri tüm yönleri iyi. Nokia nın 5800 ından tek eksiği naviasyonu yok o kadar yani ben tavsiye ederim.

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

fiyatı 330 lira sipariş verecem olumlu bir yorum olursa iletişim sektörü sürekli gelişen bir sektör fazla para baglamak istemiyorum

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Fiyat 305 tl.

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s5233w-star-wi-fi-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams5233w&categoryId=16001

Edit : Telefonu ufak çapta inceleme şansım oldu. Dokunmatikliği gayet iyi tepkileri genel anlamda gecikmesiz. Bu fiyata alınabilecek en iyi wifi li telefon.

5800 la kıyaslayanlar var ancak arada 200 liralık fiyat farkı söz konusu. F/p olarak en iyisi bu.

Solak Cerrah
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    abi varsa 5800 al kral telefon sabahtn kurcalıyoum falsosu yok yorumu da oradan arıyorum :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek

Hocam ben kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim3

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

o kadar para baglamam telefona bana ince kücük bir telefon lazım bu biraz kalın

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

Telefondan internete girmeyi sevmedigim için Wifi aramam görüntülü konusma bana göre degil sevmiyorum abicim o yuzden nokia 6303i clasic aldım tavsiye ederim kaliteli bir urun kullanmıcagım birçok ozelligi yok ama kullanıcagım tum ozellikleri var he birde içersinde haritalar var tum turkiye avucumun içinde... :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

bende kullanıyorum, hiç bir eksiğini görmedim, sağlam telefondur, xpress music gibi kalas değildir. ince ve zarif, nokia kasar, her zaman samsung tercihimdir..

bu iki telefon hep karşılaştırılır, intel amd karşılaştırması gibi. kendi telefonum diye söylemiyorum 500 lira param olsa yine bu telefonu alırdım.

yalnız bu 2 telefonunda netten video izleme özelliği yok bilgin olsun.

Nerde o eski TBT...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Dostum kral telefon hiç birşeyi yok kaliteli ve uygun fiyat ... BİDE DURMADAN AYNİ TELEFONU HER TELEFON KONUSANA SOKAN COCUK NERDE MERAK ETDİM UMARİM BİRŞEY OLMAMİŞTİR...:D

Bende Samsung B5310 Ariyorum ariyorum bulamiyorum :S sıfır bulabilecegim bi yer varsa söylerseniz sevinirim disbirtör firmalar göndermiyolarmiş hepsiburdan filan almaya kalksam mikoko gelene kadar sene gecer :D

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
Toplam Hit: 2171 Toplam Mesaj: 11