Samsung S6 - Factory Reset Ve Samsung Account Sorunu (Yardım)
-
Merhaba hocalarım. Kayınvalideme benim atıl duran Samsung S6 telefonu vermek istedim (onun kullandığı çok daha eski sadece normal arama ve whatsapptan görüntülü konuşma için kullanıyor telefonu).
Samsung S6 ya başlangıç menüsünden (adını bilemedim) wipe data factory reset menüsünü kullanarak format attım telefon açılınca samsung account bilgileri istedi telefona daha önce girdiğim samsung hesap bilgilerini kabul etmedi ( daha önce de telefon bana ilk geldiğinde format etmıştım aynı sorun olmuştu baya bir araştırma sonucunda yanlış hazırlamıyorsam tuş kombinasyonlarından bir yere yönlendirdi oradan işlemler yaparak çözüm vermişti hidu kanalının birisi de ama şimdi bulamıyorum o videoyu ve de başka çözümü)
Samsung Account u nasıl atlatırım ya da yeni Rom yüklesem bu sorunu çözer miyim? Çözersem hangi rom u indirmem gerekiyor (orijinal mi yoksa düzenlenmiş önerebleceğiniz rom var mı)
Not: Telefon samsng account ta kaldığı için menülere erişmem mümkün değil
Buradaki uygulamayı yapmak istedim ama youtube açılınca sadece güncelle yazısı var şimdi değil çıkmıyor bende
-
uygulamayı yapmak istedim ama youtube açılınca sadece güncelle yazısı var şimdi değil çıkmıyor bende
sıfırla. sonra wifiye baglayınca. hızlı davran menuye ulasırsın
-
kady bunu yazdı
uygulamayı yapmak istedim ama youtube açılınca sadece güncelle yazısı var şimdi değil çıkmıyor bende
sıfırla. sonra wifiye baglayınca. hızlı davran menuye ulasırsın
Deneyeceğim de hızlı davran derken hizlı şekilde ol demek istedin sanırım doğru mu anladım :)
-
kady hocam dediğin hız sanırım sistem arka planda birşeyler yükleme yapmadan sen hızlıca ilgili menüye gel anlamında imiş, denedim başarılı oldu AMA başka bir hocamda özelden program gönderdi ulan bunu da deneyeyim dedim denedim ama o sadece google hesabını kaldırıyormuş samsung accountta kaldı telefon gene wifiyw bağlanınca hızlıca geçiş yapacağım ilk yorumdaki menüye
-
Hocam wifi'a bağlanınca tahminim Samsung imei numarasından tespit edip hırsızlık korumasına geçiyor. Wifi'ya bağlanmadan yapmayı denemelisin.
-
mkyb bunu yazdı
Hocam wifi'a bağlanınca tahminim Samsung imei numarasından tespit edip hırsızlık korumasına geçiyor. Wifi'ya bağlanmadan yapmayı denemelisin.
muhtemelen ama wifiye bağlanmadan da işlem yapmadı.
-
eyuperol bunu yazdımkyb bunu yazdı
https://account.samsung.com/accounts/ buradan giriş yapıp hesabından telefonu silmeyi denedin mi ?
-
FonesGo Android Unlocker programını kurup bu programla factory reset yapıp daha sonrasında aynı parogram ile bypass FRP google işlemini yaptım, sonrasında konu başlığında yer alan videoda anlatılanları yaptım. sorun çözüldü.
Anladığım kadarıyla amaç Samsung account ekranında iken bir şekilde internet tarayıcısı açtırmak, sonrasına ilgili program apk kurup işlemleri yapmak. belki birisine lazım olur diye buradan yazmak istedim.
FonesGo Android Unlocker programı google hesabı varsa onu atlatıyor eğer samsung account sorunu varsa onu çözmüyor ama uyguladığım aşamalarla çözüme ulaştım.
-
mkyb bunu yazdıeyuperol bunu yazdımkyb bunu yazdı
https://account.samsung.com/accounts/ buradan giriş yapıp hesabından telefonu silmeyi denedin mi ?
hocam oraya girdim, orada gözükmüyor. Sanırsam bu telefonun daha önceki kullanıcısının bilgilerini istiyor ilk o takıldığı ekranda. daha önce telefon ilk bana geçtiğinde de buna benzer çözüm yapıp öyle kullanmıştım