Samsung-S630

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

Arkadaşlar dijital kamera aldım iyi güzel hoş çekiyorum bakıyorum falan...Ama alete pil dayanmıyo.

1)Acaba alette mi bi sorun var da çok pil harcıo

2)2 tane şarj edilebilir pil aldım.NİMH olarak, bendeki şarj cihazının üstünde Nİ-CD yazıyo acaba aldığım pilleri alet şarj edermi yoksa patlatırmı? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

hocam normal piller 15 dkk ya dayanır ya dayanmaz  :)  şarjlı pillerde aslında fazla dayanmıyo yyaa yine idare eder işte :) eğer büyük batarya  uyarsa batarya bul derim.  

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ben kafayı sıyırıodum artık...

Duracell in şarjlı pilleri var nimh onlardan bulursan güzel oluyor minimum 2500 miliamperlik olsun ama...

Kodakın Photo Accu pilleri güzledir gene ni-mh alacaksın...

Duracell in şarj olmayan pillerini süper kullanırsın ama hem pahalı hem bittimi atacaksın...

şarj aletini duracellin yada kaliteli bir firmanınkinden alırsan iyi olur, dandik aletlerin coğu tam şarj edemiyor...

Duracell ve PhotoAccu şarjlı pilleri dost kitapevlerinde yada sağlam elektronik mağazalarında, resim merkezlerinde fln bulabilirsin,

Eski makinam bana kafa vurduruodu, ne zaman sonye geçtim, kendi pili içinde geldi o zaman rahat ettiom.. sony w40 var elimde 200 foto cekmeden bitmio pili...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

güzel diyosunuzda hocalar bende traşdan bi şarj aleti var ama olsun.Sorduğum şey bendeki şarj altinin üstünde Nİ-CD yazıyo ama aaa-aa-um5 falan şarj edebiliyo benim aldığım pillerde Nİ-MH.Yani benim alet şarj edermi bu pilleri..

Yorum için sağolun 

Toplam Hit: 1168 Toplam Mesaj: 4