Samsung S8000 E Android İşletim Sistemi Yüklemek
-
Arkadaşlar
linkte yazan her şey tamam ama.
multiloader dan port ları göremiyorum.
telefonu pc ye bağlayınca sürücü yüklenemedi hatası çıkıyor.
Hadi başlayalım!
- Multiloader'ı çalıştırın ÖRNEK Multiloader
- LSI6410 işaretleyin TAMAMLANDI
- Boot Change kutusunu işaretleyin TAMAMLANDI
- Boot yazısına basın ve indirdiğiniz "boot_loader.mbn" dosyasını gösterin TAMAMLANDI
- Telefonunuzu kapatın, sim kartını ve hafıza kartını çıkartın, bataryanın dolu olduğundan da emin olun TAMAMLANDI
- Telefonun açma-kapatma(aynı zamanda görüşme sonlandırma), fotoğraf çekme ve sesi kısan tuşlarına aynı anda basın ÖRNEK TAMAMLANDI
- S8000 Download Mode gibi bir yazı çıkması gerekiyor. Şimdi telefonu usb kablosu ile bilgisayara bağlayın. TAMAMLANDI
- Multiloader'ın aşağı kısmında COM1-2-3.... gibi bir yazı çıkacaktır. Çıkmazsa port seach diyebilirsiniz. GÖRMÜYOR-BULMUYOR
- Download yazısına tıklayın yaklaşık 1 sn içinde işlem bitecektir. Sağ köşede all files copied (tüm dosyalar kopyalandı) gibi bir yazı göreceksiniz.
Şimdi programı kapatın, telefonun kablosunu çıkarın... Büyük ihtimalle ekranda aynı download yazısı duruyor olacak. Bataryayı çıkararak telefonu kapatın. Sim ve hafıza kartınızı geri takabilirsiniz.
Telefonun görüşme onay ve reddetme tuşlarına aynı anda basın. ÖRNEK
Eğer kodlar çıkarsa ilk aşamayı başardınız demektir.http://forum.donanimhaber.com/m_45245603/mpage_1/key_/tm.htm
-
önce driver i var onu yüklüodun görmeme durumu olmaması için.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------önce driver i var onu yüklüodun görmeme durumu olmaması için.
-----------------------------o driver i bulamadım ben hocam ya
şimdi pc studio yu yükledim bakalım bi
-
tamamlandı. yapamayanlar için söyleyeyim. telefonun modem olarak görükmesi lazım bunun için de kies programını yüklerseniz yeterlidir.
kies sayesinde işimi hallettim. şimdi tek sorun gparted ile biçimlendirmek kaldı. ubuntuyu açayım :D,