Samsung Şarj Soketi Sorunu (Şarj Olmuyor)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Samsung D-880 telefonum war. Şarj olmuyor. Bazen kabloyu belli pozisyonlarda sabit tutunca oluyor. Ama o zamanda 10 saatte falan oluyor. Bazen şarj fullken kabloyu çıkarıp takınca şarj 1diş e düşüyor hemen bitiyor. Sanırım sokette bir sorun war. Nasıl halledebilirim, Servise wersem ne kadar isterler, kaç dakka sürer, bide ankarada nerde hallettirebilirim, sağlam bi yer söyleyin tekrar boku yemesin

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

The-ExTaCy bunu yazdı:
    -----------------------------
    Samsung D-880 telefonum war. Şarj olmuyor. Bazen kabloyu belli pozisyonlarda sabit tutunca oluyor. Ama o zamanda 10 saatte falan oluyor. Bazen şarj fullken kabloyu çıkarıp takınca şarj 1diş e düşüyor hemen bitiyor. Sanırım sokette bir sorun war. Nasıl halledebilirim, Servise wersem ne kadar isterler, kaç dakka sürer, bide ankarada nerde hallettirebilirim, sağlam bi yer söyleyin tekrar boku yemesin
    Hacı aynı sorun benim d900i de de vardı...15 tl ye yaptırdım.o soketin fiyatı 2 lira ama işçilik için çok para istiyolar..30 dakika ssonra tamamdır olay...25 diyo heryerde millet.... :D

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sleep
    Sleep's avatar
    Dişi

bende sony ericsson kullanıyorum, aynı sorun bende de var suya düşürmüştüm ondan sonra oldu şarj entegresindes orun var telefonu şarj ederken alçak bir yere koymazsam şarj etmiyo :) 1 senedir böyle illahlah ettiriyor bazen

Başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Hoca bu soketin yan sanayisi falan olmasın? orjinal falan alak sorun çıkmasın nerde yaptırdın

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

The-ExTaCy bunu yazdı:
    Hoca bu soketin yan sanayisi falan olmasın? orjinal falan alak sorun çıkmasın nerde yaptırdın

Hocam istanbulda heryerde 25 tl dediler yaptırmadım...Giresuna kuzenin düğüne gitmiştim orada yaptırdım..yok yan sanayi falan değil...2 lira ya o soket..bildiğin herşey çin malı...yan sanayisi cartı curtu hikaye... :D Ankarada nerede yaptırırsın bilmiyorum ama 25 tl derler...15 e kadar inerler...pazarlık yap :D 30 dk sonra hazır..bekle orada al..ertesi güne falan derlerse verme a.q

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    up

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Sarj soketin bozulmuş herhangi bir telefoncuya götür 15 liraya yaparlar :)

Toplam Hit: 2579 Toplam Mesaj: 7