folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Samsung Servise Biraktigim Telefonu Yapilmadan Geri Almak İstiyorum.

Samsung Servise Biraktigim Telefonu Yapilmadan Geri Almak İstiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Bugun samsung servisine bi telefon biraktim ekran degisimi icin. 370 tl ucret cikardilar 100 pesin verdim. 10 gun icinde hallolur dediler.

bi arkadasin tanidigi var ekrani isteriz ertesi gune gelir takatiz dedi. ayni fiyat.  Simdi ben yarin gidip telefonu geri istesem ne gibi sorun olur veya olur mu? Kesilen 100 tl geri bilirmiyim?(k kartina cektirdim)

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    _PesimisT_ bunu yazdı

Bugun samsung servisine bi telefon biraktim ekran degisimi icin. 370 tl ucret cikardilar 100 pesin verdim. 10 gun icinde hallolur dediler.

bi arkadasin tanidigi var ekrani isteriz ertesi gune gelir takatiz dedi. ayni fiyat.  Simdi ben yarin gidip telefonu geri istesem ne gibi sorun olur veya olur mu? Kesilen 100 tl geri bilirmiyim?(k kartina cektirdim)

samsung servisi orjinal servis ise eğer;

yapılan değişim 1 yıl boyunca garanti kapsamına giriyor diye biliyorum hocam.

sen aynı paraya daha kısa sürede değiştirebilirsin ancak o ekranda ölü pixel başlarsa ne olacak?

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

3-5 gün için böyle bir olaya girmeni tavsiye etmem hocam. Garantili tamir her zaman iyidir.

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Niye geri alıyorsun ki? Taksınlar işte orjinal ekranı? Dışarıdan çakma ekran taktıracaksın sonra uğraş dur. Fiyatta aynıymış zaten. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

hocam cok sorun yok brn garantiye inancimi kaybettim.

arkadas samimi dostum. cok sorun olmaz. Benim merak alip alamayacagim. Pesim aldiklari kiami geri alabilmem.

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ekranı değiştirmedilerse sorun çıkarmazlar. Cihaz S5 Mini'ydi sanırım. 370 lira ikinci elde bile etmez o telefon hiç uğraşma derim. 1.5 GB ram yetmiyordu. 

mkyb tarafından 05/Ağu/17 02:30 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

ellerinde yokmus zaten isteriz vs dedilerdi. 

s5 mini hocam. Bende cenaze bekciligi gibi bi hastalil var. Halen kullanilabiliyorsa atmaya kiyamiyorum. telefondan bi beklentim yok zaten. whatsup, mail, sms, arama, bir de navigasyon icin nadiren.onlari da karsiliyordu.

_PesimisT_ tarafından 05/Ağu/17 02:34 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

Eğer ekran takılmamışsa iade yaparlar diye düşünüyorum hocam.

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
Toplam Hit: 711 Toplam Mesaj: 8
samsung garanti