folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Samsung Sgh S 5230 Telefonundan Anlayan İçeri(Önemli)

Samsung Sgh S 5230 Telefonundan Anlayan İçeri(Önemli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

slm müridler...bu telefonu almayı düşünüyorum.fakat bu telefona ihtiyacım yok telefonum zaten var.ama benim söle bir ihtiyacım var ingilizce sözlük çalıştırabilecek bir telefon lazımdı.yani içine java sözlükler atacam.asıl soru bu telefon java sözlük fln çalıştırır mı ? telefonla elektronik sözlük parası aynı.bende telefon almaya karar verdim.ama şupem çalıştırır mı java ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

up !!

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

bende s5620 monte diye bi alet var yeni geldi. içinde ing-türkçe sözlüğü mevcut tabi ne seviyede bi sözlük kurcalama şansım olmadı.

javadan başka birşey çalıştırmıyor. j2me tabanlı işletim sistemi var. seriler aynı olduğuna göre snn dediğin model de muhtemelen öyledir.

sn yine de iyice araştır.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

la senin telefon da java çalıştırıyor olması lazım :S

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:
    -----------------------------

la senin telefon da java çalıştırıyor olması lazım :S

-----------------------------

la bendeki htc öldü :D bu samsung javayı görmüo simdi..sölzükle aynı para ..

Toplam Hit: 787 Toplam Mesaj: 5