Samsung Smart Sinema Hakkinda
-
arkadaslar bu smart tvli bir cihaz aldik icinde sinemalar varmis onlari izlemek istiyorum ama 4gb kotali netim var kota asma durumu olurmu?yani filmlerin boyutu cok buyukmudur
-
kotadan yersin.
-
kotadan gider ama deger :D
-
O kotayla olmaz. 1-2 filmde biter.
-
bende birazdan teknosaya gidip samsung es7000 alıcam manyak bişey yeni nesil tv lar
-
kesinlikle manuak birsey yaa gecen hafta pc calindii bunu aldi bizimkiler pcyebihtiyac duymuyorum tvden.nete giriyorum :D 4gb kotayla kac film izlenir acaba arkadaslar :)?
-
MeTiN_7 bunu yazdıkesinlikle manuak birsey yaa gecen hafta pc calindii bunu aldi bizimkiler pcyebihtiyac duymuyorum tvden.nete giriyorum :D 4gb kotayla kac film izlenir acaba arkadaslar :)?
4gb ile 1 filmde izlersin, 6 filmde izlersin. Filmin çözünürlüğü ile alakalı bir durum.
-
MeTiN_7 bunu yazdıkesinlikle manuak birsey yaa gecen hafta pc calindii bunu aldi bizimkiler pcyebihtiyac duymuyorum tvden.nete giriyorum :D 4gb kotayla kac film izlenir acaba arkadaslar :)?
Ortalama değerlerde çözünürlükle en fazla 2 film izlersin. Daha fazla riske atma kotanı bence.
-
cok saolun arkadaslar ama bu tvlerden alicaklara duyrulur pcyee hicbirsekilde ihtiyacim yook super gercekten :)
-
:)) 2 ay sonra sıkılırsın merak etme en azından orta düzey bir kullanıcıysan :)
-
akıllı tv ler aynı android telefonlar gibiler
face , twitter , internet ve apps lar var adam niye sıkılsın ? :)
Toplam Hit: 1271 Toplam Mesaj: 11