Samsung Smart Tv Ye Huhu.To Eklemek
-
Bu huhu.to. yu samsung smart tv ye yüklenen ssiptv yada benzeri bir uygulama ya eklemenin bir yolunu bilen varmı ben bulamadım. Tv eski smart tv den modeli ue40h6290 yazım hataları için kusura bakmayın hem mobilden yazıyorum hemde ekran kırık
-
chirkin01 bunu yazdı
Bu huhu.to. yu samsung smart tv ye yüklenen ssiptv yada benzeri bir uygulama ya eklemenin bir yolunu bilen varmı ben bulamadım. Tv eski smart tv den modeli ue40h6290 yazım hataları için kusura bakmayın hem mobilden yazıyorum hemde ekran kırık
tv box alip kullanacaksin ya da android telefonundan tvye yansıtıp izleyeceksin.
-
Anlaşılan başka çare yok
-
chirkin01 bunu yazdı
Anlaşılan başka çare yok
hani belki incelemedim ama şöyle olabilir:
huhu.to'yu normal şekilde pcye kurup iptv listesi alınır.
dışardan liste atma özelliği varsa, smart tv'deki iptv programına usb ile atılır.
tabi huhu.to böyle birşey için güvenlik önlemi almış mı almamış mı, örneğin user-agent kontrolü yada ekstra bir post verisi, vb kontrolü varsa smart tv'de bunları aşmak çok mümkün olmayabilir.
--
alternatif olarak android tv box?
NoktaliVirgul tarafından 30/Nis/21 15:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Samsung televizyonların işletim sistemi aşırı vasat ve işlevsiz. Güya uygulama mağazası var ama mesala Netflix yüzyıl öncesinden kalma. Youtube uygulaması güncel olmadığı için desteği kesilmiş vs.
Televizyon alırken yok smartmış yok Androidmiş siktir edin. Paneli güzel görüntü veren en ucuz televizyonu alıp geçin. Sonrada bir tane Xiaomi Mi Box alın.
-
mkyb bunu yazdı
Samsung televizyonların işletim sistemi aşırı vasat ve işlevsiz. Güya uygulama mağazası var ama mesala Netflix yüzyıl öncesinden kalma. Youtube uygulaması güncel olmadığı için desteği kesilmiş vs.
Televizyon alırken yok smartmış yok Androidmiş siktir edin. Paneli güzel görüntü veren en ucuz televizyonu alıp geçin. Sonrada bir tane Xiaomi Mi Box alın.
5 sene önce alırken bir kampanyadan denk gelmişti normalinden daha uyguna gelmişti yoksa şu kapanma zamanına kadar çok kurcalamadım. en iyisi pcden yada telefondan yansıtmak
-
TV Boxların olayı rahatlık hocam. Oturduğun yerden kumanda ile hallediyorsun. Bilgisayarı bağlasan yerinden kalkıp tıklamak vs gerekecek.