Samsung Star Kullananlar Bakabilirmi..?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

arkadaşlar samsung star aldım... simdi bilgisayara dosya( sarkı resim video vs..) gisi veri nasıl paylasacam cd yukledim mesele ondan sora ..cd yukledikten sorasını yapamıyorum yani suan telefondan aktarmak istediğim bi kac resim var onu nasıl bilgisayara aktarırım..?? ( veya pc > tele)

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

nightprince44 bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar samsung star aldım... simdi bilgisayara dosya( sarkı resim video vs..) gisi veri nasıl paylasacam cd yukledim mesele ondan sora ..cd yukledikten sorasını yapamıyorum yani suan telefondan aktarmak istediğim bi kac resim var onu nasıl bilgisayara aktarırım..?? ( veya pc > tele)

-----------------------------

star ı direk pc ye bağlamadım ama bir çok samsung telefon kullandım

telefon ayarlarında USB ayarı olur ona girip ordan depolama birimini seç sonra telefonu bilgisayara bağladığında (her hangibi bir driver yüklemene gerek yoktur)

telefonu bilgisayar direk usb bellek gibi görür telefondaki hafıza kartı okunur

çektiğin resim vb. şeyler kartta deilse karta at

pc den telefona atmak için de aynı şekilde pc den hafıza kartına girip müziklerinin oldu yere şarkılarını at

aynı usb ayar yerinden istersen telefonu direk yazıcıya bağlayabilir modem olarak kullanabilir yada usb belleğe çevirebilirsin..

tek fark aynı iş nokia telefonlarda telefonu her taktığında sorarken samsunglarda ayarlardan 1kere yapıyorsun telefonu kapatana kadar hep öyle kalıyor istediğin zaman da değiştiriyorsun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

cok saol dostum iyi yardımcı oldun caktım işi..:)

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
Toplam Hit: 1876 Toplam Mesaj: 3