Samsung Syncmaster Vs Philips 107E5
-
beyler bu 17 inç crt ler arasında hangisi daha iyidir hangisini alayım . kullananların önerileri nedir. bu akşam bi tanesini alacağım 2. el . zamanım kısıtlı acil yardımlarınızı bekliyorum :)
-
philips al samsunglarda kahverengi çizgi çıkar bi süre sonra arıza verir. ikisindende 50 şer tane vardı bende kesinlikle philips !
-
tamam dostum tek yanıt senden geldi . philips alayım bakalım . ya bende bi philips vardı gözlerimi yakıodu ondan işkillendim . çalıştığım işyerinde syncmaster vardı görüntü harikaydı . ama o parlaklık sorunu sadece benim monitörde mi vardı acaba . bütün philipsler öyle değildir illaki ?
-
hocam ben sana satayım benım monıtoru ıstersen samsung benımkısı 5 yıldır kullanıyorum sıfır gıbı mubaret bı kere hatavermedı aldıgım gun masanın ustune koydum o gunden berı kalkmadı oradan :)
-
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------philips al samsunglarda kahverengi çizgi çıkar bi süre sonra arıza verir. ikisindende 50 şer tane vardı bende kesinlikle philips !
-----------------------------samsıng syncmaster kullanıyorum 4 yıl oldu 3 yıl garanmtiliydi 17" parlak siyah
4 sene önce 350 liraya almıştım :)
lcd led sistemlerinde samsung u tek geçerim gerisini siktir et