folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Samsung Syncmaster Vs Philips 107E5

Samsung Syncmaster Vs Philips 107E5

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

beyler bu 17 inç crt ler arasında hangisi daha iyidir hangisini alayım . kullananların önerileri nedir. bu akşam bi tanesini alacağım 2. el . zamanım kısıtlı acil yardımlarınızı bekliyorum :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

philips al samsunglarda kahverengi çizgi çıkar bi süre sonra arıza verir. ikisindende 50 şer tane vardı bende kesinlikle philips !

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

tamam dostum tek yanıt senden geldi . philips alayım bakalım . ya bende bi philips vardı gözlerimi yakıodu ondan işkillendim . çalıştığım işyerinde syncmaster vardı görüntü harikaydı . ama o parlaklık sorunu sadece benim monitörde mi vardı acaba . bütün philipsler öyle değildir illaki ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

hocam ben sana satayım benım monıtoru ıstersen samsung benımkısı 5 yıldır kullanıyorum  sıfır gıbı mubaret bı kere hatavermedı aldıgım gun masanın ustune koydum o gunden berı kalkmadı oradan :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Sarper bunu yazdı:
    -----------------------------

philips al samsunglarda kahverengi çizgi çıkar bi süre sonra arıza verir. ikisindende 50 şer tane vardı bende kesinlikle philips !

-----------------------------

samsıng syncmaster kullanıyorum 4 yıl oldu 3 yıl garanmtiliydi 17" parlak siyah

4 sene önce 350 liraya almıştım :)

lcd led sistemlerinde samsung u tek geçerim gerisini siktir et

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1090 Toplam Mesaj: 5