Samsung Tab 3 Kullanıcıları
-
Arkadaşlar geçen gün ttnet in kampanyasından aldım bu tableti,fakat çok yavaş bir alet,teknosa da falan baktıgımda bana bu kadar yavaş gelmemişti makina.
İnternet sitesine giriyorum adres satırına tıklıyorum klavye 2-3 saniye sonra açılıyor,sizde de aynı problem var mı acaba ?
-
hocam güç tasarruf modunu kapat sorun çözülecektir
-
yalnizturk bunu yazdı
hocam güç tasarruf modunu kapat sorun çözülecektir
Dostum teşekkür ederim,hız baya bir arttı,fakat güç tasarruf modunda neden bu kadar yavaşlama oluyor ?
-
malesef bende bilmiyorum hocam fakat tasarruf modunu kapatsanda şarz çok uzun süre gidiyor pil konusunda çok başarılı bende nexus 10 var 7 saati zor görüyorum ve mumla arıyorum eski tabletimi
-
Pil tasarrufu modunda cpu yu da kısıtlıyor. Bu yüzden yavaş oluyor
-
elektronik cihazın yakıtı elektrikse, tararruf moduna aldığında motordan mazotu esirgiyosun. alette kaplumbağa hızıyla ilerliyo
-
Yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim arkadaşlar,satmaya dahi karar vermeye başlamıştım aleti bu yavaşlığından dolayı.
Bu arada en hızlı rom anroidler de hangisi? Benim tablete uygun olarak bu konuda bilgisi olanlar ?
-
Farklı rom ile büyük bir performans farkı bekleme. Ancak android ile ilgili tecrübe aktarayım. Cihazı ilk aldığında üzerinde bulunan rom en hızlısıdır.
Performans daha iyi olacaksa ancak cihaza gelen orjinal rom güncellemesini kullanmalısın. Chanogenmod gibi modifiye romlar performans ı daha iyi olduğunu vaad etse de tam stabil olmadığı için sürekli farklı hatalar verebilir.
Orjinal en güncel cihazının rom u için şu linkte sol taraftan cihazını seç ve tara. En güncel rom u gösterir. Ülkene uygun olanı seç.
-
opusdei bunu yazdı
Farklı rom ile büyük bir performans farkı bekleme. Ancak android ile ilgili tecrübe aktarayım. Cihazı ilk aldığında üzerinde bulunan rom en hızlısıdır.
Performans daha iyi olacaksa ancak cihaza gelen orjinal rom güncellemesini kullanmalısın. Chanogenmod gibi modifiye romlar performans ı daha iyi olduğunu vaad etse de tam stabil olmadığı için sürekli farklı hatalar verebilir.
Orjinal en güncel cihazının rom u için şu linkte sol taraftan cihazını seç ve tara. En güncel rom u gösterir. Ülkene uygun olanı seç.
Ios işletim sistemlerinde olduğu gibi ücretli uygulamaları romlu yazılımlar ile yükleyebiliyormuyuz.Orjinal yazılımı yüklü iken ücretli yazılımları yükleyebilmenin bir yöntemi var mı ? Yoksa illa rom yüklememiz gereklimi tablete,
Android işletim sistemine çok uzaktayım,biraz da olsa bilgilendirebilirseniz sevinirim arkadaşlar,ücretli uygulamaları yükleyebilmem için ne yapmam gerekli.
-
Android'de korsan uygulama yüklemek Windows'taki gibi.İnternettten apk dosyasını bul indir ve kur.