Samsung Tab 3 Kullanıcıları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Arkadaşlar geçen gün ttnet in kampanyasından aldım bu tableti,fakat çok yavaş bir alet,teknosa da falan baktıgımda bana bu kadar yavaş gelmemişti makina.

İnternet sitesine giriyorum adres satırına tıklıyorum klavye 2-3 saniye sonra açılıyor,sizde de aynı problem var mı acaba ?

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

hocam güç tasarruf modunu kapat sorun çözülecektir

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı

hocam güç tasarruf modunu kapat sorun çözülecektir

Dostum teşekkür ederim,hız baya bir arttı,fakat güç tasarruf modunda neden bu kadar yavaşlama oluyor ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

malesef bende bilmiyorum hocam fakat tasarruf modunu kapatsanda şarz çok uzun süre gidiyor  pil konusunda çok başarılı bende nexus 10  var 7 saati zor görüyorum ve mumla arıyorum eski tabletimi

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Pil tasarrufu modunda cpu yu da kısıtlıyor. Bu yüzden yavaş oluyor

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

elektronik cihazın yakıtı elektrikse, tararruf moduna aldığında motordan mazotu esirgiyosun. alette kaplumbağa hızıyla ilerliyo

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim arkadaşlar,satmaya dahi karar vermeye başlamıştım aleti bu yavaşlığından dolayı.

Bu arada en hızlı rom anroidler de hangisi? Benim tablete uygun olarak bu konuda bilgisi olanlar ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Farklı rom ile büyük bir performans farkı bekleme. Ancak android ile ilgili tecrübe aktarayım. Cihazı ilk aldığında üzerinde bulunan rom en hızlısıdır.

Performans daha iyi olacaksa ancak cihaza gelen orjinal rom güncellemesini kullanmalısın. Chanogenmod gibi modifiye romlar performans ı daha iyi olduğunu vaad etse de tam stabil olmadığı için sürekli farklı hatalar verebilir.

Orjinal en güncel cihazının rom u için şu linkte sol taraftan cihazını seç ve tara. En güncel rom u gösterir. Ülkene uygun olanı seç.

http://samsung-updates.com

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

Farklı rom ile büyük bir performans farkı bekleme. Ancak android ile ilgili tecrübe aktarayım. Cihazı ilk aldığında üzerinde bulunan rom en hızlısıdır.

Performans daha iyi olacaksa ancak cihaza gelen orjinal rom güncellemesini kullanmalısın. Chanogenmod gibi modifiye romlar performans ı daha iyi olduğunu vaad etse de tam stabil olmadığı için sürekli farklı hatalar verebilir.

Orjinal en güncel cihazının rom u için şu linkte sol taraftan cihazını seç ve tara. En güncel rom u gösterir. Ülkene uygun olanı seç.

http://samsung-updates.com

Ios işletim sistemlerinde olduğu gibi ücretli uygulamaları romlu yazılımlar  ile yükleyebiliyormuyuz.Orjinal yazılımı yüklü iken ücretli yazılımları yükleyebilmenin bir yöntemi var mı ? Yoksa illa rom yüklememiz gereklimi  tablete,

Android işletim sistemine çok uzaktayım,biraz da olsa bilgilendirebilirseniz sevinirim arkadaşlar,ücretli uygulamaları yükleyebilmem için ne yapmam gerekli.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Android'de korsan uygulama yüklemek Windows'taki gibi.İnternettten apk dosyasını bul indir ve kur.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 897 Toplam Mesaj: 10