folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Samsung Tab S10 Plus İzlenimlerim

Samsung Tab S10 Plus İzlenimlerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Alali 1 hafta oldu 

Neden tercih ettim = telefonum s23 ultra guzel bir uyumu var , apple sevmiyorum, guncelleme destegi

Sevdigim yonleri = telefon tablet laptop arasindaki inanilmaz uyum   flash bellek sd kart aramadan hersey aninda bi onda bi onda, kalemi harika , ekrani guzel , pili iyi gidyor 10 saat ekran suresi var 

Kotu yanlari = kilif yok , ekran koruyucu yok yani genel olarak aksesuar sorunu var 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    Ziraatci bunu yazdı

Alali 1 hafta oldu 

Neden tercih ettim = telefonum s23 ultra guzel bir uyumu var , apple sevmiyorum, guncelleme destegi

Sevdigim yonleri = telefon tablet laptop arasindaki inanilmaz uyum   flash bellek sd kart aramadan hersey aninda bi onda bi onda, kalemi harika , ekrani guzel , pili iyi gidyor 10 saat ekran suresi var 

Kotu yanlari = kilif yok , ekran koruyucu yok yani genel olarak aksesuar sorunu var 

S9 FE+ için bu ekran koruyucuyu kullanıyorum. S10 Plus için de uygun. Tavsiye ederim.

https://www.amazon.com.tr/Temperli-Galaxy-Tab-S9-FE/dp/B0CGDLSWYJ?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=RSO1MN920FON&sprefix=samsung%2Btab%2Bs10%2Bplus%2Bcam%2Caps%2C158&sr=8-6&th=1

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek

Hocam bende de aynı tabletten var ekran koruyucuyu mediamarkttan hallettim ben. Ayrıca sokak arası telefoncularda ekran koruyucu kesen aletlerden oluyor. Onlardan da çözebiliyoruz. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Iste kalemle nasil oluyor bu isler , kalem kullanimi zorlastiranda var kalemi tuketen de var 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

s9 fe+ ile başladığım serüvenime aşırı menmun kalmamdan dolayı onu satıp amoled için s10+ geçtim. 

Harika bir cihaz başkada diyecek bir şey yok.

kılıf olarak jtech var amazonda  ben aldım gayette iş görüyor. Alamanya dan geliyor sanıırm kılıf.

edit. kılıf ebnce çok iyi de bu işler kişiye göre değiştiğinden övemiyorum.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCRN8WC1/?coliid=I2RE5F7W5M3WZ3&colid=2N20A64EEIG0W&ref_=list_c_wl_gv_ov_lig_pi_dp&th=1

siberturq tarafından 29/May/25 19:17 tarihinde düzenlenmiştir

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Prt
    Prt's avatar
    Erkek

Onların ekran devasa hatta msi nuc veya mac mini gibi bi mini pc alıp type c den bağlamak istemiştim ama galiba hdmi in direk olmuyordu ek uygulama falan istiyordu mönitör gibi kullanma şansım olsa direk alırdım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

tabletlere mağazalarda genelde uyumlu aksesuar bulmak çok zor en iyisi internetten söylemek

ben poco pad için ilk çıktığı lansman döneminde alır almaz tableti amazon almanyadan kılıf ekran koruyucu aldım hemen geldi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

oğlana çizgi film izlemesi için bir tablet almak istiyorum  arada elbet ben de kullanacağım kalem malem gerekmez.. fakat yazılım desteği biraz sürse iyi olur. ne bileyim a54 telefona epey destek verecez gibi şeyler demişti samsung.. bütçe olarak pokunu çıkarmanın pek manası yok.. ama çıkarılınca da oğlana tablet mi alıyoz kendimize oyuncak mı onu da göz önünde tutmak gerekir.. alternatifli br öneriler yapabilecek olan varmı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Honor al o zaman v9 da iyidir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    Ziraatci bunu yazdı

Honor al o zaman v9 da iyidir

10 lirayı da geçmesin istiyorum :D