Samsung Tablet Öneri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar teknosada su an 1044 tl ye samsung 8.9 var. Almayı düşünüyorum. Ama bu ürün için iyi yada kötü net bir yorum bulamadım. Sizcce nasıldır? bu paraya daha iyi bir ürün alınabilir mi? Birde şu fatruası var kutusu açılmamış 2. el ürünler de faturayı adımıza devredebilirmiyiz? garanti vb konular için...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

faturayı devralmana gerek yok ki ayrıca tablet arıyorsan galaxy note kesinlikle onu almalısın

androidtelefonlar.com sitesinden 1670e alabilirsin

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

samsung galaxy tab 10.1 inch, kesinlikle bunu al pişman olmazsın. dartyden 1250 ye aldık.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Peki ürünü satın aldığıma dair bir belge yarın birgün garanti için servise gidersem. Yadaşikayet vırt zırt. Daha önce çok ürün aldım ama fatura falan takmadım şimdi ürün fiyatı artınca..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

servise filan gidersen, ürünün ilk faturasını kullanabilirsin. faturanın senin adına olması zorunluluğu yok. tabiki garanti süresi bitmemiş ise..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

10.1 modelini 1000TL ye istanbulda satıyor eleman.Amerikadan alınmıs faturalı urun satış. Ama garantisi burda geçerli mi bilmiyor? Arkadası için almış kazık yemiş. Garanti olayını nasıl öğreniriz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

mümkün olduğunca yurtiçi faturalı ürün bulmaya çalış. bunlarda telefonlar gibi kapanmasın bir süre sonra?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocero
    kocero's avatar
    Erkek

Samsung Galaxy Tab 10.1N 16 GB - Android 3.2  - 1 GHz

cok yakindan tanidigim 2 kisi kullaniyor. Turkiyedeki fiyatini bilmiyorum ama cok memnun olduklarini biliyorum arkadaslarin.

BILDIKLERINI YUZLESTIR HAYATLA ve SINAMAKTAN KORKMA !!!
Toplam Hit: 1206 Toplam Mesaj: 8