Samsung Tablet Öneri
-
Hocalar teknosada su an 1044 tl ye samsung 8.9 var. Almayı düşünüyorum. Ama bu ürün için iyi yada kötü net bir yorum bulamadım. Sizcce nasıldır? bu paraya daha iyi bir ürün alınabilir mi? Birde şu fatruası var kutusu açılmamış 2. el ürünler de faturayı adımıza devredebilirmiyiz? garanti vb konular için...
-
faturayı devralmana gerek yok ki ayrıca tablet arıyorsan galaxy note kesinlikle onu almalısın
androidtelefonlar.com sitesinden 1670e alabilirsin
-
samsung galaxy tab 10.1 inch, kesinlikle bunu al pişman olmazsın. dartyden 1250 ye aldık.
-
Peki ürünü satın aldığıma dair bir belge yarın birgün garanti için servise gidersem. Yadaşikayet vırt zırt. Daha önce çok ürün aldım ama fatura falan takmadım şimdi ürün fiyatı artınca..
-
servise filan gidersen, ürünün ilk faturasını kullanabilirsin. faturanın senin adına olması zorunluluğu yok. tabiki garanti süresi bitmemiş ise..
-
10.1 modelini 1000TL ye istanbulda satıyor eleman.Amerikadan alınmıs faturalı urun satış. Ama garantisi burda geçerli mi bilmiyor? Arkadası için almış kazık yemiş. Garanti olayını nasıl öğreniriz.
-
mümkün olduğunca yurtiçi faturalı ürün bulmaya çalış. bunlarda telefonlar gibi kapanmasın bir süre sonra?
-
Samsung Galaxy Tab 10.1N 16 GB - Android 3.2 - 1 GHz
cok yakindan tanidigim 2 kisi kullaniyor. Turkiyedeki fiyatini bilmiyorum ama cok memnun olduklarini biliyorum arkadaslarin.