Samsung Telefonumun Faturasini Bulabilecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

Selamın aleykum. Kisaca soyliyim. Isyerinden abi ye sirket note 4 telefon verdi. Benimde ihtiyacim vardi ben ondan cuzi miktara isteyerek satin aldim haziranda. Sifir kapali kutu yani sevk irsaliyeside var. Ama hediye edildigi icin fatura vermediler bize. Benim telefonum simdi bozuldu. Gittim samsung servisine fatura olmadan asla islem yapmayiz diyorlar. Benin bu telefonun faturasına ulasmam imkansiz. Cunku malum sirketin muhasebesi genel mudurlukte. Ayrica mail atiyoruz atiyoruz geri donuste alamadik. Velhasil faturayi sirketten alamicaz. Telefon samsung TR garantili. Fatura ornegi lazim. Bana yardimci olabilecek birisi varmidir samsung calisani ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bi kere servis bi tarafından uydurmuş. Değişim veya para iadesinde fatura şartı var. Yoksa imei numarasını sisteme girince her bi şeyi çıkıyor. Kaldı ki buradan sana kimse yardım edemez. Faturanın kopyasını Samsung'tan alamazsın, alınan mağazadan alabilirsin.

Bu arada belirteyim Samsung'un resmi servisi en kötü servis. Gidin paralel ithalat garantli Samsung alın. En azından hem az para verirsiniz hemde garantiyi yok sayarsınız.

mkyb tarafından 05/Oca/17 20:11 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo
    mkyb bunu yazdı

Bi kere servis bi tarafından uydurmuş. Değişim veya para iadesinde fatura şartı var. Yoksa imei numarasını sisteme girince her bi şeyi çıkıyor. Kaldı ki buradan sana kimse yardım edemez. Faturanın kopyasını Samsung'tan alamazsın, alınan mağazadan alabilirsin.

Bu arada belirteyim Samsung'un resmi servisi en kötü servis. Gidin paralel ithalat garantli Samsung alın. En azından hem az para verirsiniz hemde garantiyi yok sayarsınız.

Teşekkür ederim. Bidaha gidip konusmaya çalışırım izmit Samsung servisi almadi gercekten. Ve 444 lu genel müdürlük numarasini aradigimda teknik servislerin aldıkları karara karisamayiz diyorlar. O yuzden biraz sıkıştım açıkçası 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Erkek

Faturayı servise ilk gittiğinde istiyorlar telefonun serviste önceden kaydı varsa istemiyorlar prosedür böyle bildiğim kadarıyla

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    TheM4D bunu yazdı

Faturayı servise ilk gittiğinde istiyorlar telefonun serviste önceden kaydı varsa istemiyorlar prosedür böyle bildiğim kadarıyla

Aynen öyle. Sisteme bir sefer fatura ile giriş yaptıktan sonra diğer götürdüklerinde fatura istemeyip direk imei den çıkartıyorlar.

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

Hocam ara genel merkezi telefon kime alındıysa o gibisinden konuş. arızalandı yaptırmak istiyorum fatura göndermenizi istiyorum aksi takdirde işlem yaptıramıyorum de. Ama işin burda bitmedi muhasebeci kuruyemişini yerken sana he he tamam göndercem diyordur. Sende akabinde mail hazırla telefon görüşmemize istinaden diye de belirt. koy cc ye godomanlarıda atarlar en kötü 2,3 günde bir yazarsın darlarsın. 

DaSpOnGe tarafından 06/Oca/17 05:56 tarihinde düzenlenmiştir

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

alınan yerin muhasebesi çıkartır faturayı ona ulaşma imkanı yoksa faturaya ulaşma imkanı da yok :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VagaTroy
    VagaTroy's avatar
    Erkek

öğrenebilirsen satış yerini satın alınan yerden faturanın kopyasını alabilirsin, ayrıca o servisin elinde. ibnelik yapmayım gayette güzel garanti dahilinden sorunu giderebilir, hiç birşeyi görmese bile cihazın türkiyeye giriş tarihini ve bayiye giriş tarihini kesinlikle görür. hizmet anlayışı yok adamlarda. ne müşteri hizmetlerinde ne serviste.

#karipçin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Hocam ara kufur et samsung turkiyeye kavga et sert konus bi sekildr yardimci olurlar olmadi samsungun genel merkezine ingilizce bi metin yaz altina tel no nu yaz bak gor gelip kapindan nasil aliyolar urunu

Musteri memnuniyeti vs vs yardir samsung genel merkezine turkce bile yazsan mutlaka cevap alirsin :) lenovo telefon aldiydim 1 pixel olu cikti servis normal dedi dedim kabul etmiyorum degistir yok ekran degisir vs vs yaptilar sonra lenovo tr yi saradim cigdem diye bi bayanla gorustum basarinin canina okumuslar yeni cihazi gonderdiler :) hakkini aramassan o is yalan oluyor hocam

delimiyim ben?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

abi apple türkiye imei ye bakıyor sadece herşeyi çikiyor diğer firmalar cart curt yapıyor ocları şimdi ocları derken bizde faturasız almayız çünki servis iade eder oyüzden müşteriye izah ederiz durumu.

sen o faturayı muhasebeden yada cihaz hangi firmadan alındıysa o firmadan isteyebilirsin. 

samsung türkiyeye de sosyal medyadan sürekli sıkıştır türkiye cihazı bir apple kadar olamadınız hizmet vermiyorsunuz vs vs yaz belki bişi yaparlar. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KFC58
    KFC58's avatar
    Erkek

Mürit @ari41 : Telefon verilen bir şirketteysen büyük bir şirket demektir. Büyük şirketlerin muhasebesi de (faturalar da dahil) Microsoft Axapta vs. gibi bir programda tutulur yani a4 örneği kesin vardır. Sana tavsiyem şirketin BT'sinden birini tanıyorsan(ERP'ci veya Axapta'cı özellikle) onlardan yardım isteyebilirsin, satın alınan tarih belliyse birde alınan şirket sana 1 dk'da faturanın a4 kopyasını verirler. Ve bu Samsung tarafından da kabul görüyor illa fatura aslı olması gerekmiyor. BT'cilerle pek muhabbetiniz yoksa bir cips ile yanlarına giderseniz bu tarz işlerde eliniz çok güçlü olur :D 

Toplam Hit: 2084 Toplam Mesaj: 11
note 4 faturalı