Samsung U600

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    slm arkadaşar ben bu telefonu aldım daha yeni amk böyle özellikli tel ilk defa kullanıyorum sesi gayet güzel emme gelin görün benim taktığım arka plan. cami var arkasında istanbul boğazı çekilmiş şekil bişi tam ekranı kaplıyo ben değiştiriym duvar kağıdıyla kendiminkini koyuyorum tam ekran olmuyor amk :S bide bu tel i alan avrsa sölesin bakayın neler yapılabilio bu meretinen...

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    hocam o baştaki tema sen duvar kağıdı yüklüyosun arasında fark var tam ekran olmuyo ancak benimde sana bir sorum olacak 7,2 mp ile çektiğim bilgisayardaki fotoları kız arkımın teline (motorola razr v3i) yolluyorum bluetooth ile kendi gönderirken otomatik olarak uygun büyüklüğe getiriyor ancak samsung da bu mümkün olmuyo en azından ben beceremedim nasıl yapıldığını bilen bir murit cevap verirse çok sevinirim

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    Duvar kağıdı yapacağınız görüntüyü pcde "320(dikey) x 240(yatay)" boyutlarına ayarlayıp telefona gönderin, duvar kağıdı yapınca tamamen ekranı kaplar.

Ehl-i Byte
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam dediğini yaptım çünkü bluetooth ile resimlerin boyutlarını küçültmeyince hepsini dediğin boyutlara cevirdim bilgisayarda ama olmuyo anlicağın tam ekran sadece temalarda oluyo bildiğim kadarıyla

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 1613 Toplam Mesaj: 4