folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Samsung Ürün Değişimi Hakkında Bir Soru

Samsung Ürün Değişimi Hakkında Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

Selam hocalar, akşam telefon aldım(samsung galaxy s3)

eve geldim kontrol ettimde telefonun kulaklık girişi bozuk.

vodafone bayisinden aldım genpa garantili

yarın bayiye gidicem değişim isteme hakkım var mı ? yoksa tamir mi diyecekler bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

ayıplı mal olmasından dolayı değişim talep edebilirsin gibime geliyor. emin değilim :|

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek
    sir bunu yazdı

ayıplı mal olmasından dolayı değişim talep edebilirsin gibime geliyor. emin değilim :|

valla eve geldim açtım kutuyu zaten direk kulaklık takan biri oldugumdan ilk işim o oldu, oda calısmadı amk

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

ilk bir hafta içinde olduğu için sanırım öyle bir hakkın vardı , hatta para iadesi vs. gibide

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

1 hafta içinde yenisi ile değişmek zorundalar zart zort ederlerse direk tüketi hakem heyetine git, ama gitmezden önce söyle değişmediniz bende hakem heyetine gidiyorum paramın iadesi istiyeceğim de,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Öncelikle telefonun hayırlı olsun. Beraber eskitelim. :-)
    1 hafta olmadı değiştirmek zorundalar kuralı sende yok diye biliyorum. Bazı firmalar kendi insiyatifleri ile 1 hafta yada daha farklı sürelerde bire bir değişimi uyguluyorlar ama mecburiyetten değil.
    1 hafta kuralı mesafeli satış sözleşmelerine göre yapılan ticarette geçerli diye biliyorum. Yüzyüze yapılan alım-satımda geçerli olmaması lazım.
    internetten araştırmanı tavsiye ederim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

7 gun icinde kesinlikle geri almak zorunda hocam degsirler rahat ol.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Abi mantıksal olarak bakarsak ; suç senin suçun değil. Telefonun arızası. O zaman değiştirmek zorundalardır.

Zaten bu tarz problem bir serinin problemidir muhtemelen. Yani bu sorunu ilk yaşayan sen değilsindir. Değiştirirler mutlaka. 

Toplam Hit: 816 Toplam Mesaj: 8