Samsung Ürün Değişimi Hakkında Bir Soru
-
Selam hocalar, akşam telefon aldım(samsung galaxy s3)
eve geldim kontrol ettimde telefonun kulaklık girişi bozuk.
vodafone bayisinden aldım genpa garantiliyarın bayiye gidicem değişim isteme hakkım var mı ? yoksa tamir mi diyecekler bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim
-
ayıplı mal olmasından dolayı değişim talep edebilirsin gibime geliyor. emin değilim :|
-
sir bunu yazdı
ayıplı mal olmasından dolayı değişim talep edebilirsin gibime geliyor. emin değilim :|
valla eve geldim açtım kutuyu zaten direk kulaklık takan biri oldugumdan ilk işim o oldu, oda calısmadı amk
-
ilk bir hafta içinde olduğu için sanırım öyle bir hakkın vardı , hatta para iadesi vs. gibide
-
1 hafta içinde yenisi ile değişmek zorundalar zart zort ederlerse direk tüketi hakem heyetine git, ama gitmezden önce söyle değişmediniz bende hakem heyetine gidiyorum paramın iadesi istiyeceğim de,
-
Öncelikle telefonun hayırlı olsun. Beraber eskitelim. :-)
1 hafta olmadı değiştirmek zorundalar kuralı sende yok diye biliyorum. Bazı firmalar kendi insiyatifleri ile 1 hafta yada daha farklı sürelerde bire bir değişimi uyguluyorlar ama mecburiyetten değil.
1 hafta kuralı mesafeli satış sözleşmelerine göre yapılan ticarette geçerli diye biliyorum. Yüzyüze yapılan alım-satımda geçerli olmaması lazım.
internetten araştırmanı tavsiye ederim. -
7 gun icinde kesinlikle geri almak zorunda hocam degsirler rahat ol.
-
Abi mantıksal olarak bakarsak ; suç senin suçun değil. Telefonun arızası. O zaman değiştirmek zorundalardır.
Zaten bu tarz problem bir serinin problemidir muhtemelen. Yani bu sorunu ilk yaşayan sen değilsindir. Değiştirirler mutlaka.