Samsung Wave Social Hub Premium Kurulumu
-
En büyük sorunumu çözmüşbulunuyorum aynı sorundan yakınan varsa çok işine yarayacaktır
Telefonumuzdaki IM eski sürüm oldugundan dolayı çevrim için messengerlara baglanamıyoruz (MSN GTALK vb)
aşağıda anlattıgım gibi yaparsanız (bizzat denedim %100 sorunsuz çalışıyor Türkçe ) hepsine sorunsuz olarak ulaşabileceksiniz.
1. Yeni versiyonu indirin ve zip den çıkartın
http://hotfile.com/dl/70388579/e13d797/WaveHub.zip.html
2.Tercihinize göre Büyük Küçük veya Orta ölçekli sürümü kurun (Normal yani Orta öneririm diğerleri aşırı büyük ve küçük)
3.Kurmak istediğiniz sürümün Jar ve Jad dosyalarını Telefonunuzu yıgın bellek olarak bağlayıp diğerler klasörüne atın
4.Telefonunuzdan diğerlere gelerek "jad" uzantılı dosyayı açın (jar uzantılıyı kurarsanız sanal klavye sürekli açık kalır ve görüntüyü bozar)
5.Güncellemeye devam edin ve kurulumu tamamlayın
6.Yenibir hesap oluşturun veya vaar olan hesabınız ile giriş yapın (kullanıcı adınız email adresinizdir )
7. Sağ alttaki + butonundan istediğiniz servisi ekleyebilir acont unuzu girerek keyfinizce kullanabilirsiniz baglantı hatası almamak için
kullanıcı adı ve şifrenizi doğru yazdığınızdan emin olup her zaman internete bağlanmasına izin verin yoksa sunucuya ulaşılamadı hatası verecektir.
Kurulumdan Resimler (sırasıyla)

-
hocam s5230 buna dahilmi?
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------
hocam s5230 buna dahilmi?
-----------------------------uygulama java oldugu için çalışabilir eger ekrana büyük gelirse 3 farklı boyut war bi küçügünü dene
denemeden bilemeyiz x)) ben wave ime kurdum kendime geldim telefon şimdi birşeye benzedi valla
-
denedim oldu hocı saolasın
-
işine yaradıysa ne mutlu bana