Samsung Yeni Yazılım Atma Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar elimde bir adet samsung s3 mevcut ve bu telefonda son zamanlarda sık sık ağa bağlanma hatası oluşuyor.

Şimdi Android 4,3 orjinal yazılımını indirdim ve bunu telefona sıfırdan yükleme yaparak atmak istiyorum.Bundan önceki denemelerimde yazılım yükleme başarılı olmuştur fakat rehber ve buna benzer şeyler telefon ilk açıldığında halen duruyordu,ben bunlar dursun istemiyorum telefonu direk sıfırdan ilk günkü gibi room atıp kullanmak istiyorum.Bu konuda yardımcı olarak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Elimde odin 3.0.7 ve android 4.3 orjinal yazılımı mevcut.

Ekran alıntısı ekledim arkadaşlar orjinal yazılımın içerisindeki dll dosyasını odin içerisinde nereye yükleyecem.

Not: Bu arada bu telefon yurt dışından geldi,btk dan sorgulama yaptım kayıtsız telefon diyor,elimde 3-4 tane kullanmadığım telefon var bunların imei sini bu telefona odin ile atabilirmiyim.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Premium.
    h2so4
    h2so4's avatar
    Erkek

Hocam teli bir fabrika ayarlarına döndür hepsi gider sonra recovery modda açıp data factory reset ve wipe data reset mi ne onları yap yeniden başlat odin moda aldıktan sonra odin ile yükle bitti gitti :) bana kalırsa s3 için Cyanogenmod kur ve keyfine bak o nasıl kurulur dersen YouTube da çok rahat bulursun hocam 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Premium.
    h2so4
    h2so4's avatar
    Erkek
    h2so4 bunu yazdı

Hocam teli bir fabrika ayarlarına döndür hepsi gider sonra recovery modda açıp data factory reset ve wipe data reset mi ne onları yap yeniden başlat odin moda aldıktan sonra odin ile yükle bitti gitti :) bana kalırsa s3 için Cyanogenmod kur ve keyfine bak o nasıl kurulur dersen YouTube da çok rahat bulursun hocam 

edit: dll dosyasını bir yere yüklemen gerekmiyor SANIRIM ikisini de masaüstüne çıkarıp MD5 i göstermen yeterli sanırım

I mei Ler için bir bilgim de yok maalesef 

h2so4 tarafından 16/Eyl/15 20:19 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 624 Toplam Mesaj: 3
samsung yazılım yükleme