folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Samsungdan Kore Gazisi Akrabalarına Burs

Samsungdan Kore Gazisi Akrabalarına Burs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

http://www.samsung.com/tr/burs/

Kore Savaşı'nı takip eden yıllarda, Türkiye ile Güney Kore arasında özel bir bağ oluştu.
    Bu özel bağın oluşmasında, Mehmetçiğin, sivil halkın korunması için gösterdiği çabanın yanısıra, yardımseverliğinin bir göstergesi olarak, Koreli çocukların bakım ve eğitimi için "Ankara Suwan Okulu ve Yetimhanesi" ni kurmuş olmasının da önemli bir yeri olmuştur.

Kore Halkının gazilerimize duyduğu minnetin bir ifadesi olarak, Samsung Electronics Türkiye tarafından, Toplum Gönüllüleri Vakfı işbirliği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği katkıları ile Kore Gazilerinin torunlarına yönelik olarak "Üniversite Eğitimi Burs Fonu" oluşturulmuştur.
    Yeni dönem burs başvurulari 10 Eylül 2012 tarihine kadar devam edecektir.

facebookta gördüm belki aramızda vardır kore gazisi akrabaları olan filan başvursun.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eniştemin babası benim yakınım sayılırmı lan

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

yok olmaz sanırım. eniştenle bi kan bağın yok sonuçta.

face de elemanın birinin dedesinin kardeşi gaziymiş. samsungu editör başvur dedi.

sende başvur en fazla çıkmaz, ama ya çıkarsa ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

samsung dan güzel bir hareket ama işin içine bir türk girince hep işi çıkar boyutuna taşıyorlar. toplum gönüllüleri de bu organizasyona katılmış ben de sevindim sonra şöyle bir şey fark ettim

Burs Miktarı ve Bursiyerlik Süresi:

Kore Gazileri torunları için 2012-2013 dönemi aylık burs miktarı 273 TL olarak belirlenmiştir. 
    Bursiyer, haftada en az 4 saat ya da yılda 16 gün Toplum Gönüllüleri Vakfı bünyesindeki projelerde ve etkinliklerde gönüllü çalışmalara katılmak; bu çalışmalarını kendisine verilen formatta (Gönüllü Faaliyet Raporu) her ayın ilk 5 günü içinde Burs Sorumlusu’na raporlamakla yükümlüdür.  

hem burs veriyorsun karşılıksız hem de gönüllülük esası altında yükümlülük şartı getiriyorsun. tabii ihtiyacı olan insanların başvurması için güzeldir SAMSUNG

tarafından ama bu işin yürütücülüğünü yapan türk kurumunun bu işe bu şekilde burnunu sokması hoşuma gitmedi.

unbalanced tarafından 21/Ağu/12 14:44 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

verdikleri para azımsanmayacak derece de iyi. öğrenciler için.

yılda 16 gündende bişey olmaz. staj niyetine gidilip gelinilir. tabi dediğinde de haklısın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

parayı aldık aldık diyelim, son sınıf öğrencisiyim atıyorum okul bitecek, ben hala gitmedim bu etkinlik zımbırtısına e ozman ne olacak merak ettim ?

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hemen heveslenmeyin apple her an dava açabilir.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

parayı aldık aldık diyelim, son sınıf öğrencisiyim atıyorum okul bitecek, ben hala gitmedim bu etkinlik zımbırtısına e ozman ne olacak merak ettim ?

benim arkadaşım da XXX vakfından burs alıyordu. toplantılarına gitmedi bursunu kestiler :) toptan vermiyorlar zaten parayı. toplantılara gitmezsen diğer ay için keserler. dönem olarak toptan veriyorlarsa ilk dönemi öderler sana ikinci dönemi ödemezler.

ayrıca bir sözleşme falan da imzalatırlar orada belki geri iadesi de yapılması istenebilir. sözleşmeyi iyi okumak lazım

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 901 Toplam Mesaj: 8