folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sanal Arkadaşlıkta Yeni Boyut

Sanal Arkadaşlıkta Yeni Boyut

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Artık eşleşme yapılırken DNA uyumuna bakılıyor.

“Scientific Match” adlı internet sitesi, DNA eşleştirmeleri yaparak, sağlıklı çocuklar dünyaya getirecek çiftleri bir araya getiriyor.

Sitenin kurucusu Eric Holzle, yapılan DNA testiyle seks hayatında son derece uyumlu ve birbirlerini aldatma olasılığı düşük olan çiftleri de buluşturduklarını belirtti. Eski bir mühendis olan Holzle, “DNA eşleştirme sistemi, size en uygun geni bularak, bağışıklık sistemi güçlü çocuklar dünyaya getirmenizi sağlıyor” dedi. ABD ve Avrupa’da birçok siteye de DNA eşleştirme servisi veren Scientific Match’e ömür boyu üyeliğin bedeli 1940 dolar.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Bedava olsaydı bu yonja gibi bişi olurdu :)

Bizimkiler asılırdı siteye. Birde saçma salak pozlarıda koyarlardı tam olurdu :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Bişi sorucam diyelim ben sonsuza kadar üye oldum 1940 dolar verdim 1 hafta sonra manita ayarladım 1 ay sonrada evlendim atıyom işte e ozaman o üyelik boşa gitçek :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Clickanddie bunu yazdı:
    -----------------------------

Bişi sorucam diyelim ben sonsuza kadar üye oldum 1940 dolar verdim 1 hafta sonra manita ayarladım 1 ay sonrada evlendim atıyom işte e ozaman o üyelik boşa gitçek :D

-----------------------------

karıdan ayrılınca ? :D

Toplam Hit: 1001 Toplam Mesaj: 4