Sanal Bellek Yetersiz...
-
Tariqat-ül Tahribat'ın müridleri ve sistemcileri şincik şöle bi sorunum war pc'de sanal bellek yetersiz dior ama 2 tane işlem çalışıyo ben şimdi özellikerli yazm eksik mi war bişi mi war bi yorum getiriverin....
AMD Athlon 64
3500+
2.2GHz
448 Ram ( 512 var ama Onboard ekran kartını kullanıyorum işten atıldığım için ekran kartını alamadım :D )
HDD: 160 Gb samsung
şimdi özellikler bunlar
Çalışan İşlemler:
Msn
MediaPlayer
birde Ultima Online Die bi oyun
---
Görev yöneticisinde Performansa Bakıyorum:
Cpu: %100
SD Kullanımı : 478
En aşada Ayrılmış bellek 478M / 1093 yazıyor..
--
İşlemlere gelince:
Ultima dediğim oyun : 28. K kullanıyor
Msn: 20. K
iexplorer: 13. K ( sadece Tahribat açık şimdi açım =)
Tekrar Explorer: 11. K
wmplayer: 15.K
---
Sorun nerde anlamadım 2-3 kere sanal bellek yetersiz dedi Sistem mi yavaş kalıyor anlamadım ayrıca HDD 2 ye ayrılmış durumda 60 gb Windowsta 100Gb Pardusta.. Pardusta sdece pardus yüklü bişi yapamadım onda etherneti tanıtamadım :D şimdi bi yorum getirirseniz muhterem olurum :D -
bi 512 daha alsana 30 ytl mi ne
-
30 ytl mi :S walla 30 ytl ye temiz satan warsa alayım çünkü sıfıra para veremem :D çalışmıyorum şu aralar ... 512 ddr 667mhz 30 ytl stan warsa pm atsın izmir içi daha ii olur:D
-
Bilgisayarım - özellikler
Gelişmiş - performans ayarları
Performans ayarları - gelişmiş
Ayarlara gir ordaki bellegi 4000 - 4096 yap.
Sonucu iletirsen sevinirim. -
Bilgisayarima sag tikla -ozelliklere gir oradan Gelisimis'e gir sonra Performans yazan alanin ayar dugmesine tikla acilan pencerede yukarda 3 tane secenek olacak ortadakine gireceksin :) ismini hatirlyamadim simdi,efektlerin yantarafindaki,...sonra gelen pencerede en altta virtual memory bolumu var iste turkce winde sanal bellek ,oraya girip sanal bellek boyutunu artirtir.Mevcut gorulen bellekten 200-300mb daha fazla artir,sorun yasarsan yine artir :9
Toplam Hit: 1097 Toplam Mesaj: 5