Sanal Çapkınlık
-
s.a. müridler yaw 1 sene öncesine kadar deli gibi chat böle arkadaşlık siteleri felan çok sanal alemden real aleme taşıdığım çapkınlık işlerim oldu neyse 1-2 gün önce dedim tekrar bir girem oda ne hiç bişi kalmamış açıkçası boqu çıkmış bana şöle güzel bir irc veya ne bilim site söleyin yaw şuraya takılıyom ortam manyaq dediğiniz varmı (sakın irc tahribat demeyin:d ) hadi kolay gele arkadaşlar
-
valla bende bilmiyorum gerceh dunyada varsa bul
-
valla aynen ama arada bi deng gelioo bende ikitane var izmirli biri 17 yaşında biri 38 :):) www.meqan.com baba bii takıl istersen mesajlar belej a.q paralı degill belki biliosundur gerçi ama iidir yanii burasıda..
-
valla ne yalan sölim önceden girmiştim 1-2 kere meqan a sarmamıştı yaw ya eski tadı kalmamış sanal çapkınlığın yaw vaala nerede eski ortamlar siteler vs vs neyse yinede bakıcam bir meqana hiç olmamasından iyidir
-
garanti biliyosundur ama ben www.gazogen.com a takılıyom bayaa eğlenceli muhabbetler oluyo
-
www.34730.com
www.80630.com
bu ikisine takılıyorum gayet kaliteli siteler ama irc varmıdır hala bilmem -
kokainma bu ikisinide duymuştum ama davetiye olayı yaw sende davetiye varsa ikisi içinde atsana pm den çok iyi olur bea atarsan sevinirim
-
kokainman seni bekledim ama neyse çıkıyom valla istiyom bak davetiye tabi yollayabilirsen neyse thank bu gecelik yeter bu kadar
-
destek@34730.com
destek@80630.com a mail salla ya da msn ine ekle ordan konuşun.eskiden üyelerin davetiye atma dalgası vardı ama şimdi kalktı.arkadaş listenede beni ekle girersen.nick aynı
Toplam Hit: 2037 Toplam Mesaj: 9