Sanal Çapkınlık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    s.a. müridler yaw 1 sene öncesine kadar deli gibi chat böle arkadaşlık siteleri felan çok sanal alemden real aleme taşıdığım çapkınlık işlerim oldu neyse 1-2 gün önce dedim tekrar bir girem oda ne hiç bişi kalmamış açıkçası boqu çıkmış bana şöle güzel bir irc veya ne bilim site söleyin yaw şuraya takılıyom ortam manyaq dediğiniz varmı (sakın irc tahribat demeyin:d ) hadi kolay gele arkadaşlar

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    valla bende bilmiyorum gerceh dunyada varsa bul

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    W-H-T
    W-H-T's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    valla aynen ama arada bi deng gelioo bende ikitane var izmirli biri 17 yaşında biri 38 :):) www.meqan.com baba bii takıl istersen mesajlar belej a.q paralı degill belki biliosundur gerçi ama iidir yanii burasıda..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    valla ne yalan sölim önceden girmiştim 1-2 kere meqan a sarmamıştı yaw ya eski tadı kalmamış sanal çapkınlığın yaw vaala nerede eski ortamlar siteler vs vs neyse yinede bakıcam bir meqana hiç olmamasından iyidir

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    garanti biliyosundur ama ben www.gazogen.com a takılıyom bayaa eğlenceli muhabbetler oluyo
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    www.34730.com
    www.80630.com

bu ikisine takılıyorum gayet kaliteli siteler ama irc varmıdır hala bilmem

... sorcerer & musket ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    kokainma bu ikisinide duymuştum ama davetiye olayı yaw sende davetiye varsa ikisi içinde atsana pm den çok iyi olur bea atarsan sevinirim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    kokainman seni bekledim ama neyse çıkıyom valla istiyom bak davetiye tabi yollayabilirsen neyse thank bu gecelik yeter bu kadar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    destek@34730.com
    destek@80630.com a mail salla ya da msn ine ekle ordan konuşun.eskiden üyelerin davetiye atma dalgası vardı ama şimdi kalktı.arkadaş listenede beni ekle girersen.nick aynı

... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 2037 Toplam Mesaj: 9