Sanal Ethernet Bağdaştırıcısı Sorunu
-
Arkadaşlar bu kickass.to torrent sitesinden Microsoft Visual Studio Ultimate 2013 With Update 3 programını indirdim ve bilgisayarıma kurdum. Fakat sonra kickass.to sitesine giremez oldum. Sanırım ethernet ayarlarında değişiklik oldu. Aşağıdaki resimdeki gibi sanal ethernet bağdaştırıcısından internete girdiğimi görebilirsiniz. Bu sorunu nasıl aşabilirim?

-
Sonunda..! Kendi kendime sorunu çözdüm. Yardım etmeyen arkadaşlara teşekkürler :)
-
arabaci88 bunu yazdı
Sonunda..! Kendi kendime sorunu çözdüm. Yardım etmeyen arkadaşlara teşekkürler :)
Şimdi hocam biliyorsun ki burası yardımlaşma mekanı. Aynı sorunu yaşayacaklar için çözümünü yazsan iyi olur. Ayrıca burada kimse yardım etmemeye çalışmaz. Bilen adam varsa yardım etmeye çalışır daimi.
-
daha yeni yazmışsın be hocam yeni gördük :)
-
arabaci88 bunu yazdı
Pardon kusura bakma nöbetçi yardımcımız uyuya kalmış ondan 2 saat içinde yardım edememişiz.
-
torpedo_XL bunu yazdıarabaci88 bunu yazdı
Pardon kusura bakma nöbetçi yardımcımız uyuya kalmış ondan 2 saat içinde yardım edememişiz.
Tamam beyler sakin olun! Bu arada https://kickass.to/microsoft-visual-studio-ultimate-2013-with-update-3-iso-tbe-t9416690.html şu dosyayı indirip kurunca bu sorunla karşılaştım. Sizler Visual Basic'te program yazmak için para verip mi satın alıyorsunuz yoksa warez mi kullanıyorsunuz?
-
Dreamparkdan indiriyoruz ozellikle ogrenciysen bedava oda olmazsa express edition var. Ultimateda ki her tool evde tek basina gelistirme yaparken isine yaramiyor
-
sandman bunu yazdı
Dreamparkdan indiriyoruz ozellikle ogrenciysen bedava oda olmazsa express edition var. Ultimateda ki her tool evde tek basina gelistirme yaparken isine yaramiyor
Kickass is dead. Visual Studio'nun en son sürümünü indirebileceğim bir yer biliyor musunuz? Ayrıca öğrenci değilim ve Dreampark'ı hiç denemedim. Dediğinden anladığıma göre Ultimate ve Express Edition arasında tool (araç) farkı var. Yani Express Edition'da bazı tool'lar (araçlar) eksik yani yok. :(
-
Community edition ücretsiz. lisans şartları da size uyuyordur. kendi sitesinden indirebilirsiniz.