folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Sanal Ethernet Bağdaştırıcısı Sorunu

Sanal Ethernet Bağdaştırıcısı Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu kickass.to torrent sitesinden Microsoft Visual Studio Ultimate 2013 With Update 3 programını indirdim ve bilgisayarıma kurdum. Fakat sonra kickass.to sitesine giremez oldum. Sanırım ethernet ayarlarında değişiklik oldu. Aşağıdaki resimdeki gibi sanal ethernet bağdaştırıcısından internete girdiğimi görebilirsiniz. Bu sorunu nasıl aşabilirim?

ethernet

Bundan sonra yolumuz düz olacak. Bizi kimse durduramayacak. İnsan büyüdükçe daha da büyümek istiyor. Birgün gelecek hiçbir yere sığmayacağım. Yeni işler düzenledim. Dünyaya ün salacağım. Ben işimde kral olmak istiyorum. Ben kralım evet kral yeraltı dünyasının kralı. Siz dostlarım benimle büyüyecek benimle zenginleşeceksiniz. Dünyaya hakim olacağım ve ben buna layığım. https://t.me/+E1ahtStRTvo1N2Q0
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek

Sonunda..! Kendi kendime sorunu çözdüm. Yardım etmeyen arkadaşlara teşekkürler :)

Bundan sonra yolumuz düz olacak. Bizi kimse durduramayacak. İnsan büyüdükçe daha da büyümek istiyor. Birgün gelecek hiçbir yere sığmayacağım. Yeni işler düzenledim. Dünyaya ün salacağım. Ben işimde kral olmak istiyorum. Ben kralım evet kral yeraltı dünyasının kralı. Siz dostlarım benimle büyüyecek benimle zenginleşeceksiniz. Dünyaya hakim olacağım ve ben buna layığım. https://t.me/+E1ahtStRTvo1N2Q0
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    arabaci88 bunu yazdı

Sonunda..! Kendi kendime sorunu çözdüm. Yardım etmeyen arkadaşlara teşekkürler :)

Şimdi hocam biliyorsun ki burası yardımlaşma mekanı. Aynı sorunu yaşayacaklar için çözümünü yazsan iyi olur. Ayrıca burada kimse yardım etmemeye çalışmaz. Bilen adam varsa yardım etmeye çalışır daimi.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

daha yeni yazmışsın be hocam yeni gördük :)

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    arabaci88 bunu yazdı

Pardon kusura bakma nöbetçi yardımcımız uyuya kalmış ondan 2 saat içinde yardım edememişiz.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    arabaci88 bunu yazdı

Pardon kusura bakma nöbetçi yardımcımız uyuya kalmış ondan 2 saat içinde yardım edememişiz.

Tamam beyler sakin olun! Bu arada https://kickass.to/microsoft-visual-studio-ultimate-2013-with-update-3-iso-tbe-t9416690.html şu dosyayı indirip kurunca bu sorunla karşılaştım. Sizler Visual Basic'te program yazmak için para verip mi satın alıyorsunuz yoksa warez mi kullanıyorsunuz?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Dreamparkdan indiriyoruz ozellikle ogrenciysen bedava oda olmazsa express edition var. Ultimateda ki her tool evde tek basina gelistirme yaparken isine yaramiyor

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı

Dreamparkdan indiriyoruz ozellikle ogrenciysen bedava oda olmazsa express edition var. Ultimateda ki her tool evde tek basina gelistirme yaparken isine yaramiyor

Kickass is dead. Visual Studio'nun en son sürümünü indirebileceğim bir yer biliyor musunuz? Ayrıca öğrenci değilim ve Dreampark'ı hiç denemedim. Dediğinden anladığıma göre Ultimate ve Express Edition arasında tool (araç) farkı var. Yani Express Edition'da bazı tool'lar (araçlar) eksik yani yok. :(

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Community edition ücretsiz. lisans şartları da size uyuyordur. kendi sitesinden indirebilirsiniz.

Olaylara karışmayın!
Toplam Hit: 999 Toplam Mesaj: 9