folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sanal Kart Oluştabileceğim Online Ödeme Yöntemleri Arıyorum

Sanal Kart Oluştabileceğim Online Ödeme Yöntemleri Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

haftada 7 8 sanal kart oluşturabileceğim online bankacılık arıyorum arkadaşlar pep'e baktım ama düzgün çalışmıyor kullandığı servisi önerecek olan var mı? basit ödemeler için kullanmak için istiyorum, maksimum 1000 tl falandır tek seferlik işlemler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

iş bankası haftada 7 sanal karta izin veriyor diye biliyorum 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

işbankası nays ile açtığın sanal kartın güvenlik kodu her 5dk da bir değişiyor bilgin olsun kendisi otomatik değiştiriyor.

ayrıca papara nın hayalet kart özelliği vardı kart sadece 1 kere kullanıldıktan sonra kendi kendini kapatıyordu fakat şuan papara kapalı yakında açılacak.

PanxeR tarafından 17/Nis/26 15:19 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

sipay var 10 adete kadar veriyordu ama sürekli yeni oluşturursan hesabında limiti 5 e 3 e falan düşürebiliyor 10 adet anlık aktif olabiliyor

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

redotpay? kripto ile yatırıyorsun falan hem de.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seyhzade
    seyhzade's avatar
    Erkek

Merhaba, seni ON’un avantajlarla dolu dünyasından faydalanmaya davet ediyorum! Sana özel davet kodun: 9BB39D04. Hemen ON Mobil’i indir, 

Banka kartı sınırsız sanal kart oluşturup trendyolda kullanıyorum. Ayda 30a yakın. Sınıra takılmadım daha

Önce hayaller ölür sonra insanlar...
Toplam Hit: 439 Toplam Mesaj: 6
banka sanal kart