Sanal Makina Kurulacak , Yalnız Birkaç Sorun Mevcut
-
beyler virtualbox ile sanal işlemci kurmaya calışcam laptopa.lakin herşeyi hallettikten sonra cd takılıyken okumuyor bende xp yi yükleyemıyorum napcam bılmıyorum şuu bana bırınız resımlerıyle teker teker anlatabılırmı . ınternette araştırdım tam yüklenme esnasında hıcbırı yardımcı olamadı bende halledemedim bırde vmware 7nın bana tek lınk ve crack yada serıallı olanını ulaştırabılıcek sevap sever mürid varsa cok sevinirim saolsun okuyan herkes şimdiden beyler ..
( dipnot: yeğen istedi diye makinada 2 tane knight online acıcam ona uygun grafik ram ayarlarını yapmam ıcın uygun ayarlarıda yazarsanız ıyı olur ekran kartı 8600g ms laptop dual core 2.2ghz 2gb ram )
-
burada videolu anlatımlar yapmışlar. belki senin derdine derman video da vardır..
http://www.virtualbox.org/wiki/VirtualBoxTV
Edit: İstek üzerine "videoda" kelimesi "video da" diye düzeltmiştir... oldu mu için rahat etti mi..neyse
-
oyunu fln calıştıramazsın hocam önce onu söleyim, calıştırsan bie performans ölüdür...
widowsu cd denkuramıyorsan magicdisc ile imajını al onu yükle virtualboxa
-
hoca bahsettiğin yerden bişiler yapmaya calışcam artık baktım bunda olmadı vmware den yapmasını biliyorum ona devam ederim .
((; saolsun yardımcı olmaya calışan herkes ((;
-
hocam once cd nın ımajını al bılgısayarına sonra onu sanal surucune koy yerını hatırlamadıgım bır yerde psıcal drıver dıye bır sey var oradan sanal surucuyu goster sanal makınenı resetle oldu bıttı. bende suanda cekıyorum bayadır kuracam butlrın bıtmesını beklıyordum. Eger yapamayacak olursan yarın goruselım.