folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Sanal Makinaya Ayrı Ip Atama Yardım

Sanal Makinaya Ayrı Ip Atama Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar,

sanal makinaya ayrı IP vermemiz mümkün mü acaba? bir sisteme giriş yapmak için kullanacam, fakat aynı IP den iki bilgisayar giriş yapamıyor, bu sorunu aşabilirmiyim tek pc üzerinden?

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    catlax bunu yazdı

merhaba arkadaşlar,

sanal makinaya ayrı IP vermemiz mümkün mü acaba? bir sisteme giriş yapmak için kullanacam, fakat aynı IP den iki bilgisayar giriş yapamıyor, bu sorunu aşabilirmiyim tek pc üzerinden?

hoca sanal makineye kur hotspot shield ayrı ip ya da bildiğin başka vpn varsa cillop gibi olur :D

Ignorance is bliss.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Öncelikle: Sorun NAT ayarları yapıldığı halde dış ip ile ağdaki bilgisayara ulaşamamınızsa,

1) Modem arayüzününün çakışmadığından emin olun,

2) Router'ınızın IP Loopback özelliğini etkinleştirin.

VMware kullanıyorsanız sanal makinenizin ağ bağdaştırıcısını Köprüleme (Bridged) olarak ayarlamanız gerekmektedir. Diğer sanallaştırma yazılımlarını bilemiyorum fakat bridged networking + sanallaştırma çözümü adı diye arama yaparsanız sonuca ulaşabilirsiniz.

Olaylara karışmayın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

bunları bir deneyim bakalım, tşkler olmazsa yine farklı alternatif çözümlere bakalım

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
Toplam Hit: 842 Toplam Mesaj: 4