Sanal Makineyle Pardus Kurmak İstiyorum
-
arkadaşlar ben sanal makine kurup ona pardus kurmak istiyorum. googleda biraz araştırma yaptım çok tatmin edici bilgiler bulamadım ve pekte guvenemedım çünkü eğer yanlış birşey yaparsam ve bilgisayar bozulursa adam akıllı yaptırabileceğim bi yer yok magosada yaptırsam bile bi windows kurmaya bile 50 lira alıyorlar. yardım ederseniz sewinirim
saygılar
mürit
seadog
-
ben windows + driverları 5 liraya kuruyorum orda 50 liraymış vay amk nediyim ki.
hocam internetten bi xp indir bide driverlarını indir takıl istedigin gibi boz. ha diyosanki ben Anal makina takılıcam sana o deligin nasıl oldugunu gösterebilirim.
http://downloads.vmware.com/d/info/desktop_downloads/vmware_workstation/7_0
windows için olanı indir, ve beni bekle
-
microsoftun virtual machine diye programı var onu indir gerisini biraz kucukladıktan sonra anlarsın :D
-
sanal bilgisayara yükledigin yazılımlar yüzünden pcni bozarsan cidden başarı :) ben virtualbox öneriyorum.Ücretsiz ve çok iyi bir yazılımdır.Harddiskinden biraz fedakarlık yapıcaksın o kadar.Gerisi aynen windows kurar gibi.
-
şu anda pardus 2009 indiriyorum. daha sonrada sanal makine programını indircem
-
dur bende video çekemeye çalışayım konu açarım :D
düzeltme :
yukarıda bahsettiğim program wirtual machine değil
virtual pc
-
hoca sen nerdesin ? (kıbrısta ? )
birşey olursa pm at yada zumsukbot@windowslive.com msni ekle hoca yardımcı olayım...
Bi dene sanal makinayla beğenirsen 2. işletim sistemi olarak kurarsın.
--
Bence www.ubuntu.com u dene.Pardus 2009.1 çıkmadan indirmeyin, birazcık problemli
-
bu arada vmware ye ben de dün kurmustum , SCSI ise hdd tipi o hdd yi silip IDE olarak olusturup öyle pardus kurmak gerekiyo..
ek bilgi olsun
-
arkadaşlar ekstradan, ben olsam puppy, damnsmall gibi dağıtımları (50 mblar) bi usb ye kurardım.Her yere götürebilirsiniz.Hem nedir ne değildir bir fikriniz olurdu.
Sanal makina falan kesmez..Bence gereksiz