folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Sanal Pc İnternet Sorunu

Sanal Pc İnternet Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasv4
    kasv4's avatar
    Erkek

sanal bilgisayara internet baglıyamıyorum bi yardımcı olurmusunuz internettende araştırdım bişeycikler bulamadım bi yardım edi verin gari.

önceden kurdugumda direk baglanıyordu silip yüklememe rahmet baglamıyor internete , 

skype : droppinem ekleyin yada yazın ben eklıyım halledelim 2dk.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serseri_1453
    serseri_1453's avatar
    Erkek

sanal pcden ag ayarlarına gır net baglantısı nattan bridge yap dırek baglanırsın nat yaptıgından dolayı baglanamayabılırsın bazen

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasv4
    kasv4's avatar
    Erkek

asdas

hocam bu işlemciye ethernet kartını yüklemem gerek hangisidir link bulamadım yardımcı olursanız.

kasv4 tarafından 26/Nis/14 11:14 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

sanal pc yi oluştururken ethernet kartını seçmemiş olabilirsin yada external değil de normal kafana göre bir tane sanal ethernet oluşturmuşsundur girmez vs vs 

hangi programla sanal pc oluşturduysan  settings den ethernete gel karşına çıkan seçeneklerden fiziksel pcnin  ethernetini seç.. 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasv4
    kasv4's avatar
    Erkek

olmuyor hocalar yardım edecek varsa skype : droppinem eklesın dün geceden beri yapmayı denıyorum olmuyor ne ındirilcek hiçte bi fikrim yok boş boş ugrasıyorum bi el atın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLank's avatar
    Erkek
    kasv4 bunu yazdı

olmuyor hocalar yardım edecek varsa skype : droppinem eklesın dün geceden beri yapmayı denıyorum olmuyor ne ındirilcek hiçte bi fikrim yok boş boş ugrasıyorum bi el atın.

hoca virtualboxda ethernet ayarları olucak ayarlar kısmına geç network (ağ) bölümüne tiklet orada nat1 flan yazıcak ordan asıl ethernetini seçiceksin bide virtualboxun toolsunu yüklemediysen onuda kur ekranı küçültüp büyütmede sorun çıkartmaz

## http://www.youtube.com/watch?v=grmCuaV_zxc bir kum tanesinde dünyayı görmek ve vahşi bir çiçekte cenneti görmek, sonsuzluğu avuçlarında tut ölümsüzlüğüyse bir saat içinde
Toplam Hit: 793 Toplam Mesaj: 6