Sanal Pc İnternet Sorunu
-
sanal bilgisayara internet baglıyamıyorum bi yardımcı olurmusunuz internettende araştırdım bişeycikler bulamadım bi yardım edi verin gari.
önceden kurdugumda direk baglanıyordu silip yüklememe rahmet baglamıyor internete ,
skype : droppinem ekleyin yada yazın ben eklıyım halledelim 2dk.
-
sanal pcden ag ayarlarına gır net baglantısı nattan bridge yap dırek baglanırsın nat yaptıgından dolayı baglanamayabılırsın bazen
-

hocam bu işlemciye ethernet kartını yüklemem gerek hangisidir link bulamadım yardımcı olursanız.
kasv4 tarafından 26/Nis/14 11:14 tarihinde düzenlenmiştir -
sanal pc yi oluştururken ethernet kartını seçmemiş olabilirsin yada external değil de normal kafana göre bir tane sanal ethernet oluşturmuşsundur girmez vs vs
hangi programla sanal pc oluşturduysan settings den ethernete gel karşına çıkan seçeneklerden fiziksel pcnin ethernetini seç.. -
olmuyor hocalar yardım edecek varsa skype : droppinem eklesın dün geceden beri yapmayı denıyorum olmuyor ne ındirilcek hiçte bi fikrim yok boş boş ugrasıyorum bi el atın.
-
kasv4 bunu yazdı
olmuyor hocalar yardım edecek varsa skype : droppinem eklesın dün geceden beri yapmayı denıyorum olmuyor ne ındirilcek hiçte bi fikrim yok boş boş ugrasıyorum bi el atın.
hoca virtualboxda ethernet ayarları olucak ayarlar kısmına geç network (ağ) bölümüne tiklet orada nat1 flan yazıcak ordan asıl ethernetini seçiceksin bide virtualboxun toolsunu yüklemediysen onuda kur ekranı küçültüp büyütmede sorun çıkartmaz