Sanal Pc Kurulum
-
Herkese Hayırlı Akşamlar
2014 yılı gibi teknolojı çağındayken içinde bulundugum çok komık,
Fakirlikten olsa gerek eski ve kırık bir laptopla gunumuz işlerini görmekteyim. Lakin çok ihtiyacım olan Windows 7'yi sanal olarak pc ye kurmam gerek. Fakat Trajı komık durum olsa gerek bilgisayarımın 768mb ramı mevcut. Harddiskimde win7 iso dosyası mevcut.
Bilidinği uzere victural kurup isoyu gösterip sanal açmak mevcut lakın sorun şukı win7 işletim sistemi 512mb ram istiyor.
Ramı 512 yapıyorum bu seferde sanal pc hata verip asıl pcnın ramı dusuk oldugunu sölüyor ve bariz ortada kalıyorum.İmkan ve olanagım hiçbir şekılde şu aralar mevcut değil. Biraz google amcada baktım ama aramak için hangi terimleri kullanmam gerektiğini bulamadıgımdan olsa gerek bir sonuca varamadım.
Sanal pc üzerinde 3 adet program kurup birde wifi cihazını okutucam. İhtiyacım olan sadece bu.
Bana win7yi kendı içinde bulunduran isosuz ne bılıyım kendınden olan bir sanal lazım. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
Bu ram ihtiyacını ortadan kaldırıp 1 saatlıgıne işime görse yeter. Nasıl yaparız fikirleriniz önerileriniz nelerdir.Win7 Gibi bir sistemi sanal olarak 768mb ram ıle kulustur bir pcde nasıl ve hangi programlar sayesinde açıp işimi görebilirim ?
Yanıtlarınız için şimdiden saolun murıdler
-
desktop mu kullanıyosun notebook mu ram ddr kaç söle elinde olan biri varsa versin ben bakayim bende varsa kargo çekerim 1 gb ram versin hayrına biri bi sey olmaz
-
the_behulder bunu yazdı
desktop mu kullanıyosun notebook mu ram ddr kaç söle elinde olan biri varsa versin ben bakayim bende varsa kargo çekerim 1 gb ram versin hayrına biri bi sey olmaz
Valla Çok iyi olurdu hocam Laptop hocam, DDR2-SDRAM Yazıyor hocam
-
Hiren boot live cd den w7 yi cd den çalıştır flash disk tak programları ona kur devam et hocam
-
yunusdogan bunu yazdı
Hiren boot live cd den w7 yi cd den çalıştır flash disk tak programları ona kur devam et hocam
cihazın cd yazma gibi bir seçeneği yok hocam valla
edit : ulan iyice fallo foş oldum :) Şimdi bu hirenı cden calıştırmam gerekiyor, Peki 600mblik buldum içinde mını win7de varmış zaten,
flasım yok malesef bunu bir hafıza kartı ile bot etsem öyle olurmuydu ?
EricNorthman tarafından 02/Kas/14 02:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Hiren boot cd usb bootable diye arat.. gerekli şeyleri yap pc açılışını usbden boot ettir.. hiren boot menü gelince w7 yi seç..
Sonra pprogramı hddye kurarsın.. cd yazma özelliğinede gerek yok.. böylede yapabilirsn
-
yunusdogan bunu yazdı
Hiren boot cd usb bootable diye arat.. gerekli şeyleri yap pc açılışını usbden boot ettir.. hiren boot menü gelince w7 yi seç..
Sonra pprogramı hddye kurarsın.. cd yazma özelliğinede gerek yok.. böylede yapabilirsn
demek istediğini anladım hocam çok saolasın şimdi bir yöntemlerine bakalımm